GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Bayern Munchen vs. PSG: Trei ponturi de încercat pe 8 martie în Champions League

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2023 16:32 / Actualizat marti, 07 martie 2023 16:32

Bayern Munchen și PSG se vor întâlni, miercuri de la ora 22:00, în confruntarea retur din optimile Champions League. Partida pornește de la 1-0 pentru nemți, care au luat un avantaj în prima manșă și sunt astfel favoriți să obțină calificarea. PSG a arătat însă o mare poftă de gol în ultimele trei partide și se anunță așadar un duel foarte spectaculos.

Meciul tur a fost decis de reușita lui Kingsley Coman din minutul 53, dar și francezii au avut șansele lor, astfel că duelul de la Munchen rămâne unul deschis oricărui rezultat. Francezii nu vor putea conta însă pe Neymar, accidentat grav, și nici pe Kimpembe. De partea cealaltă, de la Bayern Munchen vor absenta Lucas Hernandez, Neuer și Pavard.

Având în vedere avantajul luat în meciul tur și istoricul meciurilor directe, Bayern Munchen este favorită clară la pariuri sportive să obțină calificarea în sferturile de finală. Cota nemților la calificare este doar 1.16, în timp ce PSG are cota 5.00. Cât privește cotele 1X2, victoria lui Bayern Munchen are cota 1.83, egalul are cota 4.25, iar succesul lui PSG are cota 3.70. Ținând cont că Bayern este mulțumită și cu un rezultat de egalitate, cota pentru X merită luată în calcul, mai ales că 4 din ultimele 11 meciuri ale bavarezilor s-au încheiat la egalitate (în toate competițiile).

Bayern Munchen vs. PSG: Trei ponturi de încercat pe 8 martie în Champions League

PSG a înscris la foc automat după eșecul cu Bayern

Eșecul din meciul tur i-a trezit pe jucătorii parizieni, care și-au arătat calitățile impresionante din atac în ultimele trei partide din Ligue 1. PSG a învins-o pe Lille cu 4-3, s-a impus în deplasare la Marseille cu 3-0, iar în ultima rundă din campionat a câștigat acasă cu 4-2 contra lui Nantes. În total, 11 goluri în 3 partide, ceea ce spune totul despre pofta de gol a francezilor.

În schimb, Bayern a pierdut în deplasare la M'gladbach cu 3-2, iar apoi le-a învins pe Union Berlin cu 3-0 și pe Stuttgart cu 2-1. Și Bayern este cunoscută ca o echipă super ofensivă, motiv pentru care duelul de miercuri poate fi unul cu multe goluri, în condițiile în care PSG are nevoie de gol sau goluri, iar bavarezii vor avea suficiente spații de care pot profita.

Cota pentru selecția peste 3.5 goluri are așadar cota 2.05 și poate fi luată în calcul de cei pasionați de pariuri sportive online. Cei care cred că se vor marca cel mult trei goluri pot miza pe 1.75. Pentru pariuri mai populare, precum peste 2.5 goluri, cota este 1.44, în timp ce pentru sub 2.5 goluri este 2.75.

Bayern Munchen vs. PSG: Trei ponturi de încercat pe 8 martie în Champions League

Kylian Mbappe, la un pas de a doborî un nou record

Kylian Mbappe este într-o formă excelentă și poate doborî o nouă bornă în partida de miercuri. Cu un gol marcat, el va deveni primul jucător care înscrie pe Allianz Arena în trei partide la rând din Champions League. Atacantul francez are 5 goluri marcate în ultimele trei partide și este așadar într-o formă foarte bună, având speranțe că o poate duce pe PSG mai aproape de sferturile de finală din Champions League.

Cota ca Mbappe să înscrie oricând în poarta lui Bayern Munchen este 2.40, destul de atractivă ținând cont de forma pe care francezul o arată. La pariuri, Mbappe are cota 5.90 să deschidă scorul și 6.00 să marcheze ultimul.

Bayern Munchen vs. PSG: Trei ponturi de încercat pe 8 martie în Champions League

Miercuri se joacă și Tottenham - AC Milan

Tot miercuri de la ora 22:00 este programată și partida dintre Tottenham și AC Milan. În tur, italienii s-au impus cu 1-0 după o reușită a lui Diaz din minutul 7. Ambele echipe vin după un eșec în ultima etapă de campionat. Tottenham a pierdut în deplasare la Wolverhampton, cu 1-0, iar AC Milan a cedat pe terenul Fiorentinei, scor 2-1. 

Ultimele șase partide dintre AC Milan și Tottenham, inclusiv amicale, nu le-au oferit fanilor posibilitatea de a vedea prea multe goluri. În ele s-au înscris astfel cel mult două goluri de fiecare dată. Cât privește cotele la calificare, AC Milan are 1.53 să ajungă în sferturile de finală, iar Tottenham are 2.37. Cota pentru o victorie a englezilor în timpul regulamentar este 1.95, egalul are cota 3.50, iar succesul italienilor are 3.95.

pubCotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează