GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce afli în urma unei simulări a creditului ipotecar și de ce să o faci

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2023 17:47 / Actualizat joi, 09 martie 2023 17:47

Simularea creditului ipotecar este un prim pas inteligent pentru a începe călătoria în obținerea propriu-zisă a împrumutului și pentru achiziția primei tale locuințe. Prin utilizarea calculatorului, poți descompune valoarea unui credit ipotecar potențial în plăți lunare, pe baza prețului unei proprietăți, ratelor dobânzilor curente și timpului de rambursare.

Acest lucru te poate ajuta să-ți dai seama dacă un credit ipotecar se încadrează în bugetul tău și cât de mult îți poți permite fără a experimenta un stres financiar. Dacă este pentru prima dată când vrei să aplici pentru un credit, iată cum te poate ajuta calculatorul de la Credit Europe Bank.

Cum folosești calculatorul de credit de la Credit Europe Bank?

Simularea pentru un credit de la Credit Europe Bank îți permite să calculezi ratele creditului tău pe o perioadă de rambursare dorită. Rezultatele complete le poți afla prin descărcarea planului scadențar / de rambursare.

Ca să accesezi calculatorul, va trebui să intri pe site-ul Credit Europe Bank la secțiunea Creditul Acasăpentru persoane fizice. Odată ce ai ajuns pe pagina care conține calculatorul de credit, tot ce trebuie să faci este să introduci datele privind suma pe care vrei să o împrumuți și perioada de rambursare.

La Credit Europe Bank, poți alege un împrumut de locuință cu valoarea cuprinsă între 50.000 de lei și 1.400.000 de lei în funcție de nevoile tale financiare, dar și o perioadă de rambursare flexibilă cuprinsă între 6 luni și 360 de luni, luând în considerare capacitățile personale de achitare a datoriei, adică venitul / veniturile lunare.

După ce ai ales suma împrumutată și perioada de rambursare, în partea dreaptă a calculatorului, vei găsi valoarea ratei lunare. Reține că, rata lunară pentru creditul ales este formată din valoarea sumei împrumutate împărțită la numărul de luni (perioada de rambursare) la care se adaugă rata dobânzii (DAE).

Valoarea DAE este actualizată și calculată conform tranzacțiilor zilnice de pe piața monetară interbancară pentru trimestrul anterior, urmând a se aplica de bancă pentru trimestrul următor.

Un alt aspect de luat în considerare în momentul în care folosești simulatorul de credit este legat de alte costuri și taxe. Calculatorul nu include în rezultatul total, costurile de închidere a tranzacției, comisionul pentru agentul imobiliar, taxele de proprietate, asigurarea obligatorie de locuință și altele. Drept urmare, asigură-te că ai un fond separat pentru celelalte cheltuieli asociate cu achiziționarea unei locuințe.

Avantajul care delimitează calculatorul de credit de la Credit Europe Bank de alte calculatoare de același tip este că poți accesa un serviciu suplimentar pentru o ofertă de împrumut cât mai avantajoasă. Dacă deții sau dorești să aplici pentru un card de credit sau de salariu emis de Credit Europe Bank, beneficiezi automat de o reducere specială de 0.25% puncte procentuale la dobândă.

Atenție! Cifrele prezentate în simularea de credit au scop informativ și nu înlocuiesc calculul detaliat al creditului imobiliar pe care îl poți afla prin consultarea cu un specialist în orice sucursală Credit Europe Bank. 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează