GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cu ce să combini adidașii de damă pentru un outfit perfect

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2024 12:13 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 13:34

Multă lume crede că adidașii se poartă numai în combinație cu echipamentul de sport atunci când mergi la sală sau la alergat pe stadion. Nimic mai greșit! Adevărul este că adidașii au fost inițial creați pentru a oferi confort în timpul activităților sportive, însă astăzi tot mai multe persoane aleg să-i poarte la multe alte ocazii, mai mult sau mai puțin formale, în diferite combinații, cu diverse articole vestimentare.

Dacă ești fată și nu mai știi ce să pui pe tine atunci când ieși din casă, atunci ai nimerit la fix! Iată câteva outfituri bestiale pentru orice sezon, în combinație cu adidași de damă. Urmărește până la capăt!

#2. Adidași de damă alături de o pereche de blugi

Pare a fi cea mai simplă și la îndemână variantă pentru activitățile cotidiene cum ar fi mersul la liceu, la facultate, la cumpărături sau o plimbare în parc, însă dacă nu vrei să dai ținutei tale nota clasică de sport atunci când porți adidași cu blugi, alege să o stilizezi astfel încât să ai un  aer casual. Poartă o tunică ușor elegantă și accesorii precum ceas sau cercei și colier și te asigur că vei da lovitura. Poți alege să porți adidași albi, care par a fi cei mai apreciați în ultima vreme, sau chiar în diverse culori dacă te pasionează. 

#2. Adidași de damă asortați cu o rochie

Atunci când te gândești să porți rochițe sau fustițe, prima dată îți vin în minte imagini cu pantofi cu toc nu prea comozi. Ce-ar fi dacă în loc de pantofi ai purta o pereche de adidași Nike de damă, cu o rochie scurtă și niște dresuri pe măsură? Ai arăta trăsnet! Acest gen de ținută se potrivește în orice sezon. Chiar și la temperaturile mai scăzute de toamnă poți alege să porți o rochie scurtă din tricot cu adidași, și, bineînțeles, o pereche de dressuri groase din lână.

Vara, nelipsitele rochițe vaporoase se potrivesc perfect cu o pereche de adidași ușori, fără șosete. Iar dacă, din diverse motive, alegi să porți șosete sub adidași, optează pentru o pereche foarte scurtă, care să nu iasă la vedere.

De asemenea, există rochii care se potrivesc cu adidași în funcție de material. De exemplu, rochile din denim arată perfect pe lângă o pereche de adidași din piele de culoare neutră. Încălțămintea de piele nu numai că este mai rezistentă și calitativă, oferă, însă, și un plus de eleganță ținutei. 

#3. Adidașii în combinație cu pantalonii scurți de vară

Tot din categoria ,,Cu ce să mă mai îmbrac vara” adidașii alături de pantalonii scurți și un tricou sunt alegerea ideală pentru serile la terasă cu prietenii, și nu numai. E știut că vara se poartă culorile aprinse, așa că să nu-ți fie frică să fii mai îndrăzneață în ceea ce privește combinația de culori din outfitul tău. Ideal ar fi să alegi o pereche de pantaloni scurți ceva mai largi, cu o curea maro sau neagră din piele.

Pantalonii scurți mulați nu numai că sunt indecenți în unele contexte, dar sunt și destul de incomozi. În general, hainele mulate în sezonul estival nu sunt cea mai fericită alegere, tocmai pentru că fiind foarte cald afară, transpiri mai mult și devin foarte inconfortabile. Ținutele lejere și vaporoase sunt perfecte vara. 

#4. Costum elegant cu adidași

În ceea ce privește combinația fatală dintre costumul elegant și adidași, părerile sunt împărțite. Foarte multe persoane consideră că ar fi o alegere de prost gust, că nu poți combina chiar așa de abuziv două stiluri total diferite, că se potrivește ca nuca-n perete o asemenea ținută. Totuși, în ultima vreme pare a fi un fenomen care a luat din ce în ce mai multă amploare, mai ales în rândul bărbaților. Aproape că nu există eveniment la care să nu participe cel puțin un invitat îmbrăcat într-un costum elegant și încălțat cu o pereche de adidași nike de bărbați.

Dacă ești o persoană mai îndrăzneață și vrei să încerci la un moment dat și această combinație, ține cont de câteva aspecte esențiale. Domnii pot purta adidași la costum doar dacă pantalonii sunt slim fit, iar la adidașii să fie albi, sau cel mult culori pastelate, în niciun caz prea stridente. Pentru ținutele feminine de acest gen importante sunt accesoriile, cum ar fi poșetele de damă din piele sau bijuteriile fine. 

#5. Adidașii alături de ținuta office la birou

Și ținutele de birou îți pot da bătăi de cap, pentru că vrei să arăți prezentabil la muncă și să te simți confortabil în același timp. Alege o pereche de adidași de o culoare neutră pe care să o asortezi cu pantaloni de stofă sau cu o fustă conică midi și un sacou oversized. 

Evident, sunt doar niște sugestii, tu ești cea care își creează propriul stil, având libertatea de combina în orice mod tipul de adidași cu îmbrăcămintea dorită.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează