GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum alegi cele mai bune echipamente pentru antrenamentele de acasă

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2023 12:12 / Actualizat marti, 07 martie 2023 12:12

Pentru a te menține cât mai sănătos și pentru a avea un corp de invidiat, activitatea fizică și antrenamentele regulate sunt absolut esențiale, iar dacă nu ai timp să mergi regulat la o sală, exercițiile și antrenamentele realizate în confortul propriei case rămân cea mai bună opțiune.

Există însă câteva lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când alegi echipamentul pentru aceste antrenamente, iar dacă vrei să le achiziționezi mereu la cele mai bune prețuri atunci cu siguranță ar trebui să arunci un ochi pe cele mai noi cupoane, coduri promoționale și oferte pe care experții Promo-Codes, una dintre cele mai mari platforme cu reduceri din România, le oferă gratuit.

Spațiu și buget disponibil

În primul rând, trebuie să iei în considerare spațiul pe care îl ai la dispoziție pentru antrenamentele de acasă. Dacă ai puțin spațiu la dispoziție, atunci este indicat să alegi echipamente mai mici, precum gantere sau benzi elastice, iar dacă ai un spațiu mai mare, poți opta pentru echipamente mai mari precum o bandă de alergare sau chiar o bicicletă pentru fitness.

Desigur și bugetul este un factor important de luat în considerare atunci când alegi echipamentul, însă la acest capitol, din fericire, există o varietate foarte mare de opțiuni disponibile la prețuri accesibile.

Alege echipamentele în funcție de tipul de antrenament și obiectivele propuse

Înainte de alegerea echipamentelor potrivite obiectivelor tale de antrenament este esențial să te asiguri că ai o ținută, care include haine precum pantaloni de antrenament, tricouri sau bustiere și încălțăminte sport comodă și confortabilă. Spre exemplu la Sportvision, poți găsi echipamentul potrivit în funcție de activitatea sportivă pe care dorești să o planifici.

Un alt factor important de luat în considerare atunci când alegi echipamentele potrivite sunt obiectivele de antrenament pe care ți le propui. Vrei să slăbești, să îți crești masa musculară sau să îți îmbunătățești sănătatea cardiovasculară? Stabilirea acestor obiective te vor ajuta să determini în mod corect ce tip de echipament este potrivit pentru tine.

Iată câteva echipamentele și accesoriile pe care le poți folosi acasă, precum și obiectivele principale de antrenament pe care acestea le urmăresc:

  • banda de alergare – este ideală pentru cei care doresc să slăbească sau să-și îmbunătățească sănătatea cardiovasculară;
  • biciclete eliptice – sunt perfecte pentru cei care doresc să-și tonifice mușchii fără a pune prea multă presiune asupra articulațiilor;
  • haltere – ideale pentru cei care doresc să-și dezvolte masa musculară sau să-și îmbunătățească forța;
  • biciclete pentru fitness – sunt ideale pentru cei care doresc să-și îmbunătățească sănătatea cardiovasculară fără a pune prea multă presiune asupra articulațiilor;
  • echipamente de antrenament care folosesc greutatea corporală – acest tip de echipament include benzi de rezistență sau benzi TRX, fiind perfecte pentru cei care doresc să-și dezvolte masa musculară și forța;
  • saltea – salteaua își dovedește eficiența în multe tipuri de antrenamente și exerciții, în special dacă acestea presupun întinderea pe podea, fiind un accesoriu care sporește mult confortul.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează