GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum alegi o spălătorie de covoare? 3 criterii de selecție

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2023 21:10 / Actualizat marti, 21 martie 2023 21:10

Covoarele sunt unele dintre cele mai iubite accesorii pentru acasă, acestea având roluri multiple - sunt deopotrivă obiecte decorative care completează stilul de amenajare al încăperilor, dar oferă și confort termic. În plus, acestea atenuează șocurile și contribuie la amortizarea zgomotelor produse de pași, fiind apreciate și de oamenii care își doresc liniște. Fiind folosite pentru a călca pe ele, dar și supuse la tot felul de accidente și factori ambientali, covoarele trebuie igienizate periodic. 

Deoarece este dificil să le cureți singur, în special dacă este vorba de produse de mari dimensiuni sau cu modele aparte este indicat să optezi pentru un serviciu specializat de curățare. Alegerea acestuia poate fi, însă, o provocare, iar orientarea către un preț convenabil se poate să nu fie cea mai inspirată alegere. Mai jos vei afla care sunt criteriile pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când îți alegi spălătoria pentru covoare.

1. Modul de curățare al covoarelor

Selectarea spălătoriei care se va ocupa de curățarea covoarelor tale trebuie făcută luând în calcul modul în care produsele tale vor fi spălate și igienizate. Unele firme folosesc produse chimice, altele au în dotare aparate de curățare cu aburi sau chiar cu jet puternic de apă. În plus, este important să știi dacă procesul va fi realizat manual sau este automatizat. 

Poți găsi o spălătorie de covoare în sectorul 5, spre exemplu, care să îți curețe accesoriile în mod profesional cu ajutorul unor utilaje speciale. Ia în considerare modul în care se vor ocupa de covoarele tale pentru a evita distrugerea lor sau obținerea unui rezultat de slabă calitate. În mod ideal, caută o firmă care îți oferă garanție pentru serviciile prestate. 

2. Prețul perceput pentru serviciile oferite

Deși poate fi foarte tentant să îți încetezi căutările atunci când găsești o spălătorie de covoare care presupune costuri mai mici decât cele văzute anterior, este recomandat să nu te grăbești să iei o decizie. De foarte multe ori, cel mai mic preț de pe piață poate ascunde servicii sau produse care nu sunt de calitate ori să reprezinte doar suma necesară pentru igienizarea propriu-zisă, celelalte servicii urmând să fie achitate separat. 

Întreabă care este modul de calcul al costului final și ce fel de produse sunt folosite. Este important să afli și cât timp durează toată operațiunea, deoarece anumite firme pot taxa mai mult sau mai puțin în funcție de perioada de execuție. 

3. Serviciile oferite de spălătorie

Pe lângă curățarea covoarelor pentru care optezi este probabil să ai nevoie și de alte servicii atunci când îți selectezi spălătoria. „Îți vor ridica și livra înapoi produsele? Dacă stai la bloc, urcă până la etajul tău sau este nevoie să le cari singur? Oferă posibilitatea de curățare la domiciliu?” - acestea sunt numai câteva dintre întrebările la care ar trebui să primești răspuns atunci când alegi. 

Ține cont că anumite firme te pot ajuta chiar să scoți covoarele de sub piesele grele de mobilier sau să le așezi înapoi, iar altele oferă soluții speciale de curățare pentru petele dificile sau părul de animale. 

Atunci când îți alegi spălătoria de covoare cu care vei lucra, ia în calcul să analizezi toate serviciile pe care le oferă. De asemenea, modul în care sunt curățate, dar și maniera în care costurile finale sunt calculate sunt importante pentru luarea unei decizii potrivite nevoilor tale.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează