GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

De ce avantaje te bucuri dacă alegi o casă în Bella Vitta Residence din Cornetu?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 12:07 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 12:07

Persoanele care au luat decizia de a se muta la casă au de ales între mai multe variante. În principal, aceștia trebuie să hotărască dacă vor cumpăra casa de la un dezvoltator sau dacă o vor construi în regie proprie. Ambele opțiuni vin la pachet cu o serie de avantaje, însă opțiunea de a construi o casă pe cont propriu implică adesea mai multe responsabilități, ce trebuie evaluate cu atenție în prealabil. 

Dezvoltatorul complexului Bella Vitta Residence din Cornetu, Ilfov, oferă celor care vor să se mute din agitația orașului ocazia de a își vedea căminul construit pas cu pas, având la dispoziție trei tipuri de case bine construite cu teren de dimensiuni generoase, in functie de nevoile fiecarei persoane. Complexul este format din 14 locuinte, P+1E+M, fiecare avand curte individuală si două locuri de parcare. Cu o pozitionare usor accesibila, la 7 Km de Bucuresti si 600 m de Soseaua Alexandriei, aproape de multe puncte de interes, aici iti poti gasi caminul pe care sa-l numesti ACASA! 

Daca sunteți in cautare de case de vanzare in Cornetu, judetul Ilfov, vă prezentam câteva dintre avantajele de care profită cei care aleg să achiziționeze o casă de la un dezvoltator care pune accent pe calitate si atentie la fiecare detaliu:

1. Aspectele legale revin în responsabilitatea dezvoltatorului

Atunci când alege să cumpere de la dezvoltator, viitorul proprietar scapă de grija aspectelor legale pe care le presupune construirea unei case. Obținerea avizelor și autorizațiilor necesare pentru casă și pentru utilități revin în sarcina dezvoltatorului, ceea ce reprezintă un motiv de stres în minus pentru cei care achiziționează casa respectivă. 

Cei care planifică să își construiască în regie proprie casa trebuie să obțină multe acte, precum certificatul de urbanism, autorizația de construcție, proiectul tehnic al construcției, și o serie de avize pentru utilități. Această etapă consumă timp și presupune cheltuieli care trebuie luate în calcul din start;

De ce avantaje te bucuri dacă alegi o casă în Bella Vitta Residence din Cornetu?

2. Nu trebuie administrată echipa de muncitori

Chiar dacă locuința este construită în regie proprie, tot va fi nevoie de un diriginte de șantier și de un responsabil tehnic cu execuția, potrivit legislației în vigoare. În schimb, achiziționarea unei locuințe direct de la dezvoltator elimină din start necesitatea de a administra o echipă de muncitori și de a angaja personal calificat; 

3. Casa poate fi achiziționată prin credit

Nu multe persoane dispun de bugetul integral pentru a plăti pe loc întreaga sumă atunci când cumpără o locuință. Chiar dacă nu au la dispoziție toți banii, pot să apeleze la un credit pentru achiziționarea casei dorite. Pe lângă acest lucru, prin alegerea unei case direct de la dezvoltator, viitorii proprietari primesc o imagine clară asupra costurilor. În plus, în luna februarie 2023 aceștia pot beneficia de o reducere de 5.000 de euro la orice casă din complexul BellaVittaResidence.ro .

4. Proiectul este gândit în raport cu nevoile cumparatorului

Constructorul caselor din complexul Bella Vitta Residence, care este și dezvoltator, conturează proiecte de casă gândite în raport cu nevoile familiilor moderne și compartimentează spațiul disponibil în mod inteligent. Astfel, locuitorii se pot bucura de suficient spațiu atât în interior, cât și la exterior. Mulți dintre cei care se mută la casă își doresc spațiu generos și intimitate, motiv pentru care dezvoltatorul construiește vile individuale, fiecare pe un teren de 410-500 mp. Se poate opta si pentru o casă eficientă energetic, care dispune de pompă de caldură si panouri fotovoltaice. 

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le pot obține cei care aleg o casă in complexul Bella Vitta Residence, având ocazia de a observa toate etapele construcției și de a beneficia de consultanță din partea unui dezvoltator cu experiență. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează