GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Diferența dintre masajul senzual și masaj erotic. Beneficiile acestora

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2023 17:39 / Actualizat joi, 09 martie 2023 17:39

Una dintre cele mai vechi metode de îmbunătățire a stării fizice, mentale și emoționale, masajul s-a dezvoltat de-a lungul timpului, pe baza diferitelor tehnici și metode de aplicare. Masajul poate fi aplicat în scop cosmetic (igienic sau estetic), pentru întreținere, cu recomandare medicală (profilactic, terapeutic sau recuperator) și mai există masaj de relaxare. Printre cele mai cunoscute tipuri de masajele de relaxare sunt masajele senzuale și masajele erotice.

Ce diferențe sunt între masajul senzual și masajul erotic

Masajul senzual este recomandat pentru relaxarea musculaturii și eliminarea tensiunilor acumulate în organism. Așa cum îi spune și numele, masajul senzual se bazează pe mișcări de atingere și presare, cu scopul de a crea senzații plăcute și de a reduce nivelul de stres.

Masajul erotic reprezintă o formă complexă de masaj de relaxare, ce cuprinde o gamă largă de metode, tehnici și proceduri. Acestea sunt realizate de specialiști în arta masajului și cuprind inclusiv atingeri ale zonelor erogene. Prin mișcările specifice masajului erotic se realizează îmbunătățirea stării fizice și creșterea nivelului de excitare.

Principalele diferențe dintre masaj senzual și masaj erotic se regăsesc în tehnicile utilizate, care sunt mai complexe și mai rafinate la saloanele de masaj erotic. De asemenea, diferă atmosfera creată și elementele de noutate pe care le aduc metodele de masaj erotic realizate de specialiști în arta masajului.

Care sunt beneficiile masajului erotic

Masajul erotic aduce beneficii multiple pentru persoanele care aleg această formă complexă și profundă de relaxare. La nivel fiziologic, un avantaj important este stimularea fluxului sanguin, care contribuie la reglarea sistemului circulator și reducerea nivelului de stres. Astfel se ameliorează și circulația periferică, iar funcția cardiovasculară este mult îmbunătățită.

Specialiștii în arta masajului erotic aplică tehnici de relaxare și stimulare ce duc la creșterea nivelului de oxitocină, un hormon esențial pentru sănătatea organismului. Oxitocina mai este cunoscută sub numele de “hormonul iubirii”, deoarece are un rol important în plan personal și social, ajută la apropierea dintre oameni și la trăirea unei senzații de bine, de împlinire sufletească și optimism.

Masajul erotic ajută la reducerea anxietății și contribuie la echilibrul hormonal, relaxarea fizică și ameliorarea sănătății mentale. Este recomandată alegerea unor centre specializate în arta masajului, de exemplu un salon de masaj erotic în București, unde oferta să fie cât mai variată: masaj erotic senzual, masaj erotic nud, masaj erotic corporal, masaj relaxant și masaj erotic dublu.

Pentru ca beneficiile masajului erotic să aibă eficiența dorită, este indicată utilizarea de uleiuri esențiale și creme stimulatoare. Cele mai bune produse de îngrijire corporală pentru relaxare și destindere conțin vitamina E. Această vitamină complexă are rol important în catifelarea epidermei, rejuvenarea și regenerarea pielii, calmarea receptorilor tactili.

Atmosfera de relaxare și starea de bine în timpul masajului erotic se bazează pe muzică ambientală și pe aromaterapie, cu parfumuri exotice, de inspirație indiană, chinezească, thailandeză. Mai sunt utilizate arome fructate, de vanilie, căpșuni, mere, scorțișoară. Unul dintre secretele masajelor erotice de calitate este utilizarea uleiurilor cu efect de încălzire, ce relaxează musculatura și amplifică senzația de bine. 

Alege saloane specializate în arta masajului erotic, unde te bucuri de discreție, profesionalism și servicii personalizate, în funcție de preferințele și nevoile tale.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează