GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Experimentează Adrenalina și Viteza cu Alex Pitigoi pe Circuitul MotorPark Romania!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2024 13:17 / Actualizat joi, 14 martie 2024 13:18

Îți place senzația de viteză și adrenalina curselor auto? Ești pasionat de motorsport și vrei să trăiești experiențe unice alături de un pilot profesionist? Atunci pregătește-te să ai parte de o zi extraordinară pe data de 4 Aprilie la circuitul MotorPark Romania! Ce trebuie să faci? Să revendici ofertele zilnice din Mega Cursa Rotirilor Gratuite. Adună tichete pentru extragerea finală și poți fi TU unul dintre câștigători! Winner îți oferă oportunitatea de a te simți învingător!

 Descoperă senzația vitezei alături de un Campion!

Experimentează Adrenalina și Viteza cu Alex Pitigoi pe Circuitul MotorPark Romania!

Cinci norocoși vor avea oportunitatea unică de a petrece o zi în compania legendarului pilot Alex Pitigoi. Nu doar că vei sta alături de el, ci vei avea și șansa de a participa la teste pe circuit înaintea Campionatului Național Masters de Viteză în Coasta, chiar într-un Porsche 911 GT3!

Ce te așteaptă în această zi memorabilă? În primul rând, vei fi alături de unul dintre cei mai talentați piloți auto din România, Alex Pițigoi. Aflat în plină pregătire pentru Campionatul Național Masters, Alex lucrează intens la optimizarea performanței, iar pe data de 4 aprilie vei fi martorul rezultatelor finale!

Pregătiri intense pentru Campionatul Național Masters de Viteză în Coasta!

Experimentează Adrenalina și Viteza cu Alex Pitigoi pe Circuitul MotorPark Romania!

 Vei avea privilegiul să participi la testele și simularile pe care Alex le efectuează în vederea colantării noului său Porsche 911 GT3 și ajustării combinezonului său, lucruri pe care le poți vedea doar într-un stadiu de work in progress, cu rezultatele finale dezvăluite chiar în ziua evenimentului.

 Nu rata șansa de a trăi senzația pură a vitezei și de a cunoaște de aproape pasiunea și dedicarea unui real campion! Locurile sunt limitate, așa că nu ezita să te înscrii și să faci parte dintr-o experiență de neuitat pe circuitul MotorPark Romania alături de Alex Pițigoi!

Fii și tu parte din istoria Motorsportului!

Asigură-te că profiți, la maximum, de Mega Cursa Rotirilor Gratuite! Adună cât mai multe tichete pentru extragerea finală. Astfel ai șanse mai mari să fii unul din cei cinci norocoși care își vor petrece ziua alături de Alex Pițigoi. De asemenea, vei avea ocazia de a vedea în premieră rezultatul final. Așteptăm cu nerăbdare să te avem alături în această călătorie plină de distracție și surprize!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează