GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Explozie de sloturi și distracție la MAX! Jocurile Red Tiger, disponibile pe MaxBet.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2023 00:19 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 00:19

Acțiune la alt nivel pe MaxBet.ro cu peste 2.000 de sloturi de la cei mai importanți furnizori cu jocuri ca la aparate sau dintre cele mai moderne pentru o experiență completă!

Pentru că Jocul Tău la Alt Nivel începe pe MaxBet.ro, te poți bucura acum de cele mai populare sloturi de la Red Tiger. Ca parte a portofoliului Evolution Gaming, titlurile sale sunt ușor de recunoscut datorită complexității lor și a caracteristicilor inovatoare cu care se diferențiază de alte jocuri.

JOCUL TĂU LA ALT NIVEL CU SLOTURILE RED TIGER

Intră pe MaxBet.ro și prinde rotirile câștigătoare la cele mai fresh jocuri din MaxBet Cazino! Fie că vrei să începi goana după comori alături de cei periculoși pirați sau ești adeptul sloturilor clasice cu tematică antică, Red Tiger îți dă posibilitatea să te distrezi după bunul plac.

Pirates Plenty Battle for Gold este un joc cu și despre pirați, unde câștigul maxim potential este de 600x miza. Multiplicatorul de maimuță poate apărea la întâmplare pe orice rotire, înlocuind simbolurile cu valoare scăzută cu simboluri de mare valoare și declanșând un respin. Când simbolurile Hărții aterizează pe role pe parcursul jocului, acestea sunt colectate și ajută la mutarea navei mai aproape de destinație, unde X-ul marchează locul.

Grafica, animațiile și sunetele de înaltă calitate îți oferă o aventură plină de acțiuni în marea liberă cu o experiență de joc incredibilă.

Piggy Riches Megaways este un remake al popularului slot Piggy Riches, unde Gentleman și Lady Pig se întorc într-un format nou Megaways. Această pereche de purceluși bogați s-au întors din nou pe ecrane pentru a-și etala bogăția și bunurile pentru ca jucătorii să se bucure de ele.

Aterizarea a trei sau mai multe simboluri identice pe rolele adiacente îți va oferi câștiguri. Cel mai profitabil simbol al jocului este cel care înfățișează saci cu bani și bijuterii; acesta plătește un premiu în valoare de 20x miza ta pentru o combinație câștigătoare de șase simboluri identice.

Este timpul să vizitezi Egiptul Antic cu Wings Of Ra, un slot cu 5 role și 10 linii de plată. Caracteristicile sunt cele care fac ca acest joc să iasă în evidență față de restul. Învârtirile gratuite sunt vedeta jocului. Acestea sunt declanșate atunci când prinzi 3, 4 sau 5 simboluri de rotiri gratuite oriunde pe role, apoi primești 12, 15 sau 18 rotiri gratuite, în funcție de numărul de simboluri de declanșare.

Ți-am stârnit interesul?

Înregistrează-te acum pe MaxBet.ro și fii cu ochii pe noi pentru că expansiunea din Cazino continuă! Fie că joci pe site sau în aplicație, distrează-te responsabil și prinde spinul norocos!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează