GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Începe Roland Garros 2023: cote la pariuri pentru Openul Franței

Articol de GSP - Publicat joi, 25 mai 2023 15:18 / Actualizat joi, 25 mai 2023 15:20

A 127-a ediție de la Roland Garros se va disputa între 28 mai și 11 iunie. Cei mai buni tenismeni din lume vor lupta pentru supremație, într-o ediție de la care va lipsi Simona Halep, una dintre marile favorite din secțiunea feminină la edițiile precedente. În schimb, la masculin lupta se anunță intensă, mai ales după retragerea campionului Rafael Nadal.

Ediția din 2022 a fost lipsită de surprize majore, din moment ce Nadal s-a impus la masculin, iar Iga Swiatek a câștigat proba feminină. Se va repeta însă scenariul și în acest an? Roland Garros este cunoscut ca un turneu în care istorie a oferit multe surprize, în special la feminin. Iar problemele medicale ale lui Rafael Nadal pot face ca la Roland Garros să avem un câștigător în premieră.

Carlos Alcaraz vrea primul trofeu de la Roland Garros și este favorit

Începe Roland Garros 2023: cote la pariuri pentru Openul Franței

Conform cotelor la pariuri Roland Garros 2023 afișate de Unibet, ibericul Carlos Alcaraz este principalul favorit. Unibet, unul dintre cei mai apreciați operatori online din țara noastră, a pregătit o ofertă impresionantă, așa cum și-a obișnuit deja utilizatorii, iar Alcaraz primește cota 2.35 să câștige în premieră Roland Garros. 

Al doilea favorit este Novak Djokovic, cu cota 3.00, urmat de Holger Rune (cota 12.00), Jannik Sinner (cota 12.00), Stefanos Tsitsipas (cota 12.00) și Andrey Rublev (cota 29.00). 

Ca în fiecare an, Unibet a pregătit o mulțime de pariuri pentru French Open - antepost, pre-meci și live, alături de promoții precum creșteri de profit live de 10%, direct pe tichet sau Uniboost. Cotele sunt printre cele mai mari de pe piață, iar întreaga ofertă este disponibilă și de pe mobil, grație aplicației Unibet Pariuri Sportive.

Carlos Alcaraz, principalul favorit, a fost doar de două ori pe tabloul principal la Roland Garros. În 2021 a fost eliminat în turul 3, iar anul trecut a pierdut în sferturile de finală. El este însă campion la US Open 2022, iar în acest an a câștigat la Indian Wells și Madrid. Chiar dacă la Roma a părăsit turneul în turul 3, invocând probleme mentale, el rămâne un nume de top. 

Începe Roland Garros 2023: cote la pariuri pentru Openul Franței

Novak Djokovic, în schimb, are doar două titluri la Roland Garros, din cele 22 obținute în întreaga carieră. S-a impus în 2016 și în 2021, iar anul trecut a pierdut în sferturile de finală. Jucătorul sârb mai are patru finale pierdute. El a demonstrat însă recent că poate juca bine și pe această suprafață. Pe de altă parte, Rafael Nadal, jucător considerat "Regele zgurii" după ce s-a impus la Roland Garros de 14 ori, are probleme medicale și nu va participa la French Open.

Produce surpriza Stefanos Tstisipas?

Dintre jucătorii cu șanse mai mici, grecul Stefanos Tsitsipas poate fi o soluție pentru un pariu mai riscant. El are cota 12.00 la Unibet să câștige în premieră un turneu de Grand Slam. La Roland Garros a pierdut deja o finală în 2021, iar anul acesta are un eșec și în ultimul act de la Australian Open. Grecul se descurcă însă bine pe zgură și a ajuns în fazele superioare la Monte-Carlo, Madrid și Roma. Așadar, poate fi o opțiune interesantă.

Iga Swiatek e marea favorită de la feminin

Iga Swiatek pornește Roland Garros din postura de mare favorită. Unibet îi oferă cota 1.75 să-și treacă în palmares al treilea trofeu la Openul Franței. Ea este urmată pe lista favoritelor de Aryna Sabalenka (cota 5.00), Barbora Krejcikova (cota 16.00), Ons Jabeur (cota 18.00), Elena Rybakina (cota 18.00) și Paula Badosa (cota 24.00).

Începe Roland Garros 2023: cote la pariuri pentru Openul Franței

Swiatek a câștigat acest turneu în 2020 și 2022 și este o jucătoare care se descurcă excelent pe zgură, chiar dacă recent a pierdut finala de la Madrid cu Aryna Sabalenka. Are și experiența necesară și conduce detașat în tenisul feminin de mai bine de un an, fiind favorita multor specialiști. Poți miza pe ea la cota 1.75 în oferta Unibet.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează