GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pardoseala din piatră sau beton prezintă semne de uzură? Accesează servicii de șlefuire profesionale, oferite de o firmă cu experiență

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2023 18:06 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 18:06

Încă din cele mai vechi timpuri piatra naturală a fascinat omenirea. Acest material estetic continuă să fie utilizat la placarea diferitelor suprafețe, fie pardoseli interioare, alei de grădină sau chiar la pereții imobilelor. Ceea ce fascinează sunt luciul și texturile sale. Însă din timp în timp, pardoselile au nevoie de servicii de îngrijire pentru a-și menține farmecul și proprietățile. Atunci când ai nevoie să redai aspectul inițial al pietrei, poți conta pe o echipă de profesioniști ce oferă servicii de șlefuire piatră naturală.

Având o experiență îndelungată în tratarea și lustruirea pietrei naturale de orice fel, echipa Master Stone Clean îți oferă servicii complete și diversificate de șlefuire pardoseli. Obții consultanță pentru recondiționarea optimă a suprafeței din piatră naturală și te vei bucura din nou de farmecul acesteia. 

Datorita calităților sale (durabilitate, versatilitate, rezistența la foc, viteza de turnare sau costul redus de fabricare), betonul este unul dintre cele mai utilizate materiale de construcții. Însă și acest tip de suprafață necesită lucrări de mentenanță, putând apărea diverse defecte, crăpături, pete sau denivelări. Dacă întâlnești astfel de defecte, este timpul să apelezi la servicii profesionale de șlefuire beton oferite de o firmă cu experiență.

Cum se realizează procesul de șlefuire pardoseli?

Atunci când constanți că suprafața din beton, marmură, granit, mozaic sau orice alt tip de piatră naturală începe să prezinte semne de uzură, este important să consulți o firmă specializată în șlefuire și tratare pardoseli. În funcție de tipul de piatră și tipul de deteriorare pe care îl prezintă, specialiștii îți recomandă care sunt demersurile ce trebuie luate. Uzura pardoselilor se manifestă în mai multe feluri, de exemplu se poate pierde luciul, se zgârie, se pătează sau prezintă denivelări.

Pentru a remedia toate aceste defecte, o firmă specializată în șlefuire marmură și alte pietre naturale poate reda aspectul inițial al rocii utilizând echipamente adecvate. Echipa Master Stone Clean îți oferă servicii variate de lustruire și recondiționare suprafețe din piatră naturală, precum:

  • Slefuire beton
  • Șlefuire piatră naturală
  • Lustruire piatră naturală
  • Curățare și decapare
  • Cristalizare
  • Impermeabilizare
  • Îndepărtare adezivi

Procesul de șlefuire se realizează cu un aparat special ce prezintă un ax rotativ. Pe acesta sunt montate perii abrazive de intensități diferite. Se realizează astfel mai multe operațiuni de lustruire graduală a pardoselii până când se obține luciul mecanic. În funcție de preferințele tale serviciul se poate completa cu procesele de cristalizare, pentru sporirea rezistenței în fața uzurii sau de impermeabilizare pentru prevenirea pătrunderii lichidelor în țesutul pietrei.

Alege avantajele unei echipe pregătite să redea în cel mai scut timp strălucirea suprafețelor din piatră naturală!

O echipă de profesioniști îți poate oferi toate serviciile de care este nevoie pentru a corecta defectele de pe suprafața unei pardoseli placate cu piatră naturală. Prin intermediul serviciilor profesionale pot fi tratate toate tipurile de piatră naturală: marmură, granit, mozaic de piatră, ardezie, travertin etc. Înainte de începerea lucrărilor specialiștii trebuie să realizeze o evaluare a suprafeței pentru ca a identifica tratamentele de intervenție necesare. Șlefuirea propriu-zisă este realizată utilizând echipamente moderne și eficiente, ce garantează un rezultat remarcabil și de durată. 

Tratarea pietrei naturale se realizează cu substanțe speciale ce îmbunătățesc proprietățile acesteia și o fac mai rezistentă în fața uzurii fizico-chimice. Serviciile de îndepărtare adezivi sau de curățare și decapare permit eliminarea resturilor inestetice de silicon, adezivi sau lac deteriorat de pe suprafețele de piatră. Poți beneficia inclusiv de serviciu de șlefuire piatră la înălțime, prin intermediul unei echipe specializate de alpiniști. 

Beneficiază de avantajele oferite de echipa de meșteri cu experiență Master Stone Clean:

  • Echipamente moderne și adecvate
  • Experiență și atenție la detalii
  • Responsabilitate
  • Oferire servicii variate de șlefuire și tratare piatră naturală
  • Servicii destinate oricărui tip de suprafață de piatră
  • Costuri accesibile
  • Lucrări livrate la timp
  • Rezultate de calitate și de durată

O echipă de profesioniști în lustruire și curățare piatră naturală răspunde nevoilor unei clientele variate, de la persoane fizice, până la companii sau instituții. Acum poți reda mai ușor calitatea și farmecul suprafețelor din piatră sau beton. Pentru mai multe detalii intră pe https://masterstoneclean.ro/

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează