GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ponturi Champions League 12-13 martie: Aflăm ultimele echipe calificate în sferturile de finală

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2024 14:01 / Actualizat marti, 12 martie 2024 14:01

Marți și miercuri vom afla ultimele echipe calificate în sferturile de finală din Champions League, fază în care au ajuns deja Real Madrid, Manchester City, Bayern Munchen și PSG.

Se creionează un tablou de vis în Champions League, iar în această săptămână vor avea loc ultimele patru confruntări retur din optimi, după următorul program:

Marți, de la ora 22:00

·      Arsenal - FC Porto (0-1 în tur)

·      FC Barcelona - Napoli (1-1 în tur)

Miercuri, de la ora 22:00

·      Atletico Madrid - Inter (0-1 în tur)

·      Borussia Dortmund - PSV (1-1 în tur)

În acest articol te invităm să descoperi o scurtă prezentare a celor patru meciuri și câteva ponturi Champions League din oferta impresionantă pe care operatorul online Unibet ți-a pregătit-o. Pe platforma de pariuri sportive Unibet ai la dispoziție sute de selecții disponibile pentru fiecare meci din Liga Campionilor și poți participa gratuit la un nou concurs predictor Game of Champions cu premiul de 125.000 RON cash.

Arsenal - FC Porto: "Tunarii" caută revanșa

Arsenal a fost învinsă surprinzător în prima manșă cu 1-0, însă pare că a fost mai degrabă un accident. De fapt, echipa lui Arteta are opt victorii în ultimele nouă meciuri. În ultimele cinci partide din Premier League a dat nu mai puțin de 23 de goluri. Arsenal are un atac de excepție și va forța întoarcerea rezultatului încă din primele minute.

În aceste condiții, Unibet îți oferă o cotă foarte bună pentru selecția Peste 1.5 goluri în prima repriză: 2.25. Cât privește cotele 1X2, Arsenal are 1.21 să se impună în timpul regulamentar, egalul are 7.00, iar victoria lui FC Porto are 14.00.

Ponturi Champions League 12-13 martie: Aflăm ultimele echipe calificate în sferturile de finală

FC Barcelona - Napoli: Se anunță spectacol în Spania

Schimbarea antrenorului pare că le-a priit celor de la Napoli, care sunt într-o ușoară revenire de formă. FC Barcelona continuă traseul inconstant din ultima perioadă, însă pornește cu prima șansă în returul de marți seară. Se începe de la 1-1, dar FC Barcelona e considerată favorită. Are 1.80 să se impună în timpul regulamentar, egalul are 3.80, iar succesul lui Napoli primește cota 4.50.

Având în vedere că este un duel imprevizibil, dar și faptul că ambele echipe au probleme în defensivă, îți poți îndrepta atenția către o selecție pe goluri din oferta Unibet. Mai exact, că Ambele echipe vor înscrie și se vor marca Peste 2.5 goluri, la cota 1.98.

Ponturi Champions League 12-13 martie: Aflăm ultimele echipe calificate în sferturile de finală

Atletico Madrid - Inter: Duel echilibrat

Inter Milano a obținut o victorie la limită, scor 1-0, în prima manșă, astfel că soarta calificării nu este încă tranșată. Se anunță un meci echilibrat, chiar dacă Atletico Madrid nu este în formă și are doar un succes în ultimele cinci meciuri din toate competițiile.

Atletico va încerca să forțeze atacul, în timp ce Inter va sta cel mai probabil la cutie. O selecție interesantă pe care poți să mizezi în această partidă este că Inter va avea Sub 4.5 cornere, iar Atletico va fi echipa cu cele mai multe cornere, pentru care Unibet îți oferă cota 1.97. Cotele 1X2 ne arată un echilibru major: Atletico are 3.05 să câștige în timpul regulamentar, egalul are 3.20, iar victoria lui Inter are 2.48.

Ponturi Champions League 12-13 martie: Aflăm ultimele echipe calificate în sferturile de finală

Borussia Dortmund - PSV: Ambele echipe sunt în formă

A fost 1-1 în tur între Borussia Dortmund și PSV Eindhoven, iar returul se anunță interesant. Dortmund are două victorii la rând în campionat, în timp ce PSV este și ea o echipă care pierde greu.

Diferența de valoare și de experiență sugerează că Dortmund va obține victoria și calificarea. Nemții au cota 2.06 să câștige, egalul are cota 3.80, iar succesul lui PSV are 3.25.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează