GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Returul optimilor de finală din Liga Europa îți poate aduce un extra câștig important cu Modul Multiplu oferit de Betano

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2024 21:37 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 21:41

Seara de joi, 14 martie, aduce în prim plan cele opt meciuri retur din faza optimilor de finală în Liga Europa. Trei echipe se pot considera cu un picior și jumătate calificate în sferturile de finală, în rest lupta fiind deschisă oricărui deznodământ. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 30% (bonus de 30%) pentru un bilet multiplu cu opt selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Opt selecții, un singur bilet pentru o cotă de aproape 100!

Din oferta Betano din această săptămână pentru Liga Europa am ales cele opt meciuri programate joi, 14 martie, în manșa retur a optimilor de finală și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare joc în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 30%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

Slavia Praga – AC Milan (19:45)
2-4 în tur

Ambele echipe să înscrie – Da (cota 1.57)

În opt din ultimele 11 meciuri jucate de AC Milan în deplasare au fost marcate peste 3.5 goluri. Patru din cele șase dispute ale celor de la Slavia Praga în Liga Europa au produs patru sau mai multe goluri. Echipa cehă are o singură victorie în ultimele patru meciuri.

Rangers – Benfica (19:45)
2-2 în tur

Ambele echipe să înscrie – Da (cota 1.57)

Glasgow Rangers este neînvinsă în ultimele nouă meciuri jucate pe teren propriu în Liga Europa. Echipa scoțiană a marcat cel puțin două goluri în 12 din ultimele 15 meciuri pe Ibrox Park. Benfica este fără victorie în ultimele patru meciuri în deplasare.

West Ham – Freiburg (19:45)
0-1 în tur

Rezultat final – West Ham (cota 1.75)

”Ciocănarii” s-au impus în fiecare din ultimele zece meciuri europene disputate pe teren propriu. Ambele echipe au marcat în cinci din precedentele șase meciuri disputate de Freiburg.

Villarreal – Olympique Marseille (19:45)
0-4 în tur

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.60)

Marseille a câștigat ultimele cinci meciuri jucate în toate competițiile, cu 18-3 golaveraj. Singura înfrângere suferită de Villarreal în precedentele opt meciuri a fost chiar partida tur cu Marseille. Ambele echipe au marcat în șase din ultimele opt meciuri disputate de Villarreal.

Atalanta – Sporting (22:00)
1-1 în tur

Total goluri – Sub 2.5 (cota 2.15)

O singură înfrângere a suferit Sporting Lisabona în ultimele 20 de meciuri disputate în toate competițiile. Atalanta este fără victorie în precedentele cinci partide jucate. Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri disputate de Sporting.

Liverpool – Sparta Praga (22:00)
5-1 în tur

Ambele echipe să înscrie – Nu  (cota 2.15)

Liverpool este neînvinsă pe teren propriu sezonul acesta indiferent de competiția în care au evoluat ”cormoranii”. Nouă din ultimele zece meciuri disputate de Sparta Praga au avut peste 2.5 goluri. Ambele echipe au marcat în șase din ultimele opt partide jucate de gruparea din Cehia.

Brighton – AS Roma (22:00)
0-4 în tur

Ambele echipe să înscrie – Da (cota 1.62)

Pe teren propriu cei de la Brighton sunt neînvinși de 13 meciuri în toate competițiile. De la venirea lui Daniele De Rossi în locul lui Jose Mourinho cei de la AS Roma au pierdut un singur meci. Brighton a pierdut trei din ultimele patru meciuri fără să marcheze vreun gol.

Bayer Leverkusen – Qarabag (22:00)
2-2 în tur

Ambele echipe să înscrie – Da (cota 1.88)

În ultimele opt meciuri singurul pas greșit făcut de Leverkusen a fost în meciul tur din Azerbaidjan, când liderul din Bundesliga a salvat in extremis remiza în minutul 90. Qarabag a pierdut un singur meci din precedentele opt. Ambele echipe au marcat în șase din ultimele opt meciuri jucate de echipa azeră.

Pe cele opt meciuri de fotbal de mai sus din Liga Europa am obținut cota 97.16 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 10 de lei potențialul câștig este de 971,64 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 30% oferit de Betano care înseamnă 288,49 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează