GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

România debutează în preliminariile EURO 2024: Cum văd bookmakerii șansele echipei noastre?

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2023 16:03 / Actualizat marti, 21 martie 2023 16:07

Echipa națională a României va debuta la finalul lunii martie în preliminariile pentru EURO 2024. Echipa noastră încearcă să ajungă după o pauză de opt ani la un Campionat European și face parte din Grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.

Echipa pregătită de Edi Iordănescu are parte de un program facil în luna martie și poate spera că va obține șase puncte, ceea ce le-ar oferi jucătorilor un moral suficient de bun pentru duelurile mai grele ce urmează.

Programul meciurilor din luna martie este următorul:

  • 25 martie, de la ora 21:45: Andorra - România
  • 28 martie, de la ora 21:45: România - Belarus

Pornim cu șansa a 2-a în grupă

Startul preliminariilor pentru EURO 2024 este așteptat cu mare interes la Unibet. Așa cum te-a obișnuit, operatorul a pregătit o mulțime de selecții interesante pentru evenimentele de top, cum ar fi și meciurile echipei naționale. La acest operator găsești deja cotele antepost pentru câștigarea EURO 2024, dar și pentru poziția la finalul în grupă pentru România. 

Așadar, conform cotelor la pariuri Euro 2024, România este văzută cu șansa a doua să câștige grupa I, după Elveția. În timp ce Elveția are cota 1.48, echipa noastră are 5.00. Israel are cota 8.00, Kosovo are cota 12.00, Belarus are 67.00, iar Andorra are 1.001.

Principalele favorite la câștigarea EURO 2024

  • Germania - cota 6.00
  • Franța - cota 7.00
  • Anglia - cota 8.00
  • Spania - cota 9.00
  • Olanda - cota 12.00
  • Portugalia - cota 12.00
  • Italia - cota 14.00

Debutăm cu cel mai slab adversar din grupă

România debutează în preliminarii pe terenul celei mai slabe echipe din grupă, Andorra. Clasată pe locul 153 în clasamentul FIFA, Andorra nu are niciun rezultat major în fotbalul continental. Mai mult, am reușit să învingem Andorra de fiecare dată în cele patru întâlniri precedente. În trei dintre acestea am scăpat fără gol primit, iar ultima confruntare a avut loc în octombrie 2013, când echipa noastră a câștigat cu 4-0 în deplasare.

Având în vedere diferența de valoare, Unibet le oferă "tricolorilor" doar cota 1.18 să câștige în Andorra. Egalul are cota 6.50, iar succesul gazdelor are cota 16.00. Bookmakerii se așteaptă la un meci cu multe goluri, motiv pentru care selecția Peste 2.5 goluri are cota 1.65, în timp ce cea Sub 2.5 goluri are 2.18.

Pe 28 martie, de la ora 21:45, România va întâlni în al doilea meci din preliminarii Belarus. Meciul se va disputa pe Arena Națională din București, în timp ce returul va avea loc pe teren neutru, în Serbia. România și Belarus s-au întâlnit de șase ori, iar echipa noastră s-a impus de patru ori și a remizat de două ori. Ultima partidă a avut loc în noiembrie 2020, când echipa noastră a câștigat cu 5-3.

Stăm bine și în duelurile cu celelalte echipe

Elveția este principala favorită la calificare, însă România stă mai bine în confruntările directe. Echipa noastră a câștigat de cinci ori, a remizat de patru ori și a pierdut alte patru partide. Ultima dată, echipele s-au întâlnit la EURO 2016, când scorul a fost 1-1. Ultima victorie datează din 2012, scor 1-0 pentru echipa noastră.

Cu Israel ne-am întâlnit de 24 de ori până în prezent și am câștigat jumătate din meciuri. Alte șase s-au terminat la egalitate și de șase ori s-au impus israelienii. Ultima dată, scorul a fost 2-2, într-un meci amical din Israel, tot cu Edi Iordănescu selecționer. În schimb, echipa noastră nu a disputat niciun meci împotriva statului Kosovo.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează