GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Sportingbet îți aduce Combi+

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2023 18:19 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 18:22

Toți pariorii caută cote sigure și cote mari pentru meciurile de pe biletele lor. Noi suntem siguri că avem varianta perfectă pentru tine! Sportingbet a adus pentru piața pariurilor din România un nou format pentru cât mai multe bilete câștigătoare. 

Combi+ este traducerea perfectă pentru cote mai mari! Noi îți selectăm meciurile ideale, îți propunem variantele câștigătoare și, mai presus de orice, îți mărim toate cotele. Cum facem asta? Îți explicăm imediat: miercuri avem agitație în ofertă, cu meciuri din Premier League, Cupa Spaniei, Liga 1, Cupa Franței, Cupa Germaniei ori jocuri din Croația, Danemarca sau Finlanda. Ofertă bogată, dar meciurile prea multe îți pot da bătăi de cap. Aici intervine Combi+. 

Îți oferim variantele ideale, fie în combinații de 2 sau 3 echipe câștigătoare, iar ca totul să fie frumos cota finală este mult mai mare față de oferta clasică! ”Barcelona, Fiorentina și Lyon câștigă” este un Combi+ care primește o cotă de 9,00. Astfel, ai deja un bilet cu 3 soliste, dar ai și ce caută toți pariorii: cota finală mai mare. 

Pe un bilet simplu, Barcelona primește la victorie cu Real Madrid o cotă de 2,20, Fiorentina are o cotă de 1,70 pentru succes la Cremonese, în timp ce Lyon are 2,00 pentru victorie la Nantes. Dacă le pui așa pe bilet, primești o cotă de 7,48. Dar noi tocmai ți-am spus că la Combi+ cota pentru același scenariu este de 9,00. 

Practic, Combi+ îți rezolvă atât dilemele de pe bilet, ai deja meciurile selectate, și îți pune și cote mai mari. Și dacă îți place atât de mult, trebuie să mai știi un lucru: Combi+ are mai multe propuneri și oferte în fiecare zi, iar ca totul să fie la cote înalte, atât la propriu cât și la figurat, îți poți alege Combi+ cu câteva zile înainte, dacă vezi deja ceva propus care ți se pare de neratat! 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează