GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trucuri pe care le poți folosi pentru a scoate în evidență o ținută

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 12:12 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 15:24

Nu întotdeauna suntem inspirate să compunem ținute care atrag privirile celor din jur, iar în astfel de momente putem folosi anumite trucuri care aduc un plus și scot din anonimat orice ținută banală. Este important să menționăm faptul că aceste trucuri pot fi aplicate doar dacă simți că te reprezintă ca să nu riști un eșec vestimentar. Și crede-ne pe cuvânt, se observă cu ochiul liber ținuta care nu te face să te simți în largul tău.

Eșarfa de mătase purtată la geantă, în păr sau la pantaloni

Dacă ai o ținută monotonă din punct de vedere al culorilor și vrei să o înveselești puțin, poți opta pentru o eșarfă mătase cu un imprimeu ce iese în evidență sau într-o nuanță puternică pe care să o porți la o geantă, să o prinzi în păr sau să o folosești pe post de curea la pantaloni. Nici nu îți poți închipui ce efect stilistic poate avea o simplă eșarfă. Eșarfa prinsă la geantă poate fi integrată atât într-o ținută office, cât și într-una casual, în timp ce eșarfa prinsă în păr își găsești locul de cele mai multe ori în ținutele boho chic – imaginează-te într-o rochiță cu imprimeu floral, cu o pereche de încălțăminte sport, o eșarfă colorată în păr și o pereche de ochelari de soare. 

Eșarfa de mătase te poate scoate din încurcătură în momentele în care te uiți în oglindă și te gândești că parcă lipsește ceva ținutei tale, dar nu îți dai seama ce. Răspunsul este chiar în dressing-ul tău. Vei vedea că după ce vei folosi acest truc o dată, vei căuta să îți completezi colecția cu cât mai multe eșarfe de mătase deosebite (pe evostyle.ro vei găsi o gamă variată de astfel de eșarfe).

Transformarea unei ținute predictibile într-una interesantă

O ținută office este accesorizată în majoritatea situațiilor cu o geantă office și o pereche de pantofi eleganți. Te-ai gândit însă să schimbi direcția acestui outfit, să înlocuiești geanta office cu un rucsac dama din piele naturală și pantofii stiletto cu o pereche de pantofi sport? Acesta este un alt truc pe care îl poți folosi pentru a transforma o ținută predictibilă, la care se așteaptă toată lumea, într-una interesantă, care atrage privirile și admirația tuturor. Bineînțeles, acesta este doar un exemplu, poți jongla cu piesele vestimentare, cu accesoriile și perechile de încălțăminte pentru a obține tot felul de ținute inedite, care te reprezintă. Partea cea mai bună este că nu va trebui să investești sume importante de bani în extinderea garderobei, atâta timp cât găsești cât mai multe combinații potrivite cu piesele deja existente în dressing. 

De cele mai multe ori, în stilizarea unei ținute, un rol important îl joacă creativitatea – așa se și nasc toate aceste trucuri despre care vorbim acum. Cine știe, poate într-un moment de maximă inspirație, în fața oglinzii, vei descoperi și tu un truc pe care îl vei împărtăși ulterior cu prietenele tale, va ajunge să se transmită din vorbă în vorbă și peste puțin timp, vei vedea că ai dat startul la un adevărat trend.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează