GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ANGLIA

GALERIE FOTO Prezentatoarea TV a confirmat că are o idilă cu celebra artistă: au fost surprinse când se sărutau

Alex Scott, fostă jucătoare în Premier League și actuală prezentatoare de știri din sport. Foto: Instagram +44   FOTO
Alex Scott, fostă jucătoare în Premier League și actuală prezentatoare de știri din sport. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 17:05 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 18:56

Alex Scott, fostă jucătoare în Premier League și actuală prezentatoare de știri din sport, a confirmat idila cu o artistă celebră în Anglia. Jurnalista a fost fotografiată în timp ce săruta cu cântăreața britanică Jess Glynne.

Alex Scott și Jess Glynne și-au confirmat în sfârșit idila, fiind surprinse sărutându-se în timp ce se plimbau prin Londra. The Sun a dezvăluit luna trecută că prezentatoarea de sport Alex Scott, în vârstă 39 de ani, și vedeta pop Jess Glynne, 34 de ani, au o relație.

FOTO. Alex Scott și Jess Glynne au fost surprinse când se sărutau

Alex Scott/ Foto: Instagram
Alex Scott/ Foto: Instagram
Alex Scott/ Foto: Instagram
Alex Scott/ Foto: Instagram
+40 FOTO

După săptămâni de speculații, cuplul a fost fotografiat îmbrățișându-se și sărutându-se în timp ce își luau rămas bun înainte de a se îndrepta în direcții separate. Ambele erau îmbrăcate lejer și păreau că nu sunt deloc interesate de cine ar putea să le vadă împreună. 

Fosta jucătoare de fotbal în Premier League a încercat să rămână discretă, trăgându-și gluga pe cap, dar cântăreața hitului „Real Love”, Jess, a fost recunoscută instantaneu după părul ei roșcat. Alex Scott și Jess Glynne păreau că nu le pasă de cine se uită la ele, în timp ce se sărutau, punând capăt în sfârșit oricăror întrebări legate de relația lor.

FOTO. Alex Scott, fostă jucătoare în Premier League, are o relație cu artista Jess Glynne

Despre relația dintre Jess și Alex, un prieten comun celor două a declarat pentru The Sun: „Alex și Jess au avut o relație lentă și nu au vrut să grăbească lucrurile sau să le facă publice prea curând. Dar acum sunt oficial o pereche și par foarte fericite. 

Amândouă sunt femei puternice, independente, cu o pasiune comună și respect pentru carierele lor, susținându-se una pe cealaltă de pe margine. Este încă devreme pentru ele, dar și-au cunoscut colegii și toată lumea este super fericită pentru ele”.

Alex Scott/ Foto: Instagram
Alex Scott/ Foto: Instagram
Alex Scott/ Foto: Instagram
Alex Scott/ Foto: Instagram
+40 FOTO

Săptămâna trecută Alex Scott i-a cunoscut pe părinții lui Jess în timpul unei ieșiri în oraș la Londra. Cele două au fost fotografie împreună, una lângă alta, în iulie, urmărind meciul de tenis de la Wimbledon, iar de atunci s-au apropiat din ce în ce mai mult. Ulterior, ele au fost văzute luând prânzul la un pub în nord-vestul Londrei, chiar înainte de Cupa Mondială feminină din august.

Alex Scott, acum în vârstă de 39 de ani, a jucat pe postul de fundaș dreapta și a bifat 3 echipe în carieră: Arsenal, Birmingham și Boston. S-a retras în 2018. 

FOTO. Alex Scott a purtat banderola LGBTQ în locul lui Harry Kane

Alex Scott/ Foto: Instagram
Alex Scott/ Foto: Instagram
Alex Scott/ Foto: Instagram
Alex Scott/ Foto: Instagram
Alex Scott/ Foto: Instagram
+40 FOTO

Amenințată de FIFA că Harry Kane va fi avertizat cu cartonaș galben dacă va purta banderola One Love, organizație care luptă pentru drepturile comunității LGBTQ, Anglia a renunțat la demers pentru meciul cu Iran din noiembrie 2022, câștigat cu 6-2.

Englezii au găsit însă o metodă prin care să „dribleze” interdicția. Banderola respectivă a fost purtată la marginea terenului, înainte de startul partidei, de fosta jucătoare Alex Scott, care se afla la Campionatul Mondial din Qatar în calitate de expert BBC, notează Sport Bible.

Decizia afost aplaudată la scenă deschisă pe rețelele de socializare: „Ce lider adevărat este Alex Scott! O legendă veritabilă”, a scris un user.

Citește și:

Fosta majoretă din NBA recunoaște că a întreținut relații intime cu mai mulți jucători, deși era interzis: „Am făcut-o oricum”

Soția lui Wayne Rooney, dezvăluiri incendiare despre infidelitățile fostului internațional englez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  10 Noiembrie 2023, 04:55
Postat de mr90 pe 09 Noiembrie 2023, 19:13

Vestici spalati pe creier ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

m3lku
m3lku  •  09 Noiembrie 2023, 23:07

N-o să-i înțeleg niciodată pe cei care intră într-un articol care nu-i interesează să se plângă prin comentarii că nu-i interesează articolul. Voi știți că articolele astea există tocmai pentru că dați voi click pe ele, nu? Dincolo de paradoxul ăsta, îi suspectez mereu pe comentacii ăștia de la toate articolele cu tentă sexuală că au bătături în palmă.

muzzi1
muzzi1  •  09 Noiembrie 2023, 21:45

un articol care nu are nici o legatura cu profilul ziarului! ca una dintre fete a facut ceva sport in liceu ar fi singura! in rest, sa fie sanatoase si fericite impreuna! noi, cu astfel de articole vom fi cu siguranta fericiti cand Ringier o sa inchida si versiunea on-line a acestui ziar de can-can, nicidecum de sport!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează