GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PROCES

Anamaria Prodan a fost azi la proces cu noua parteneră a lui Laurențiu Reghecampf și a făcut iureș: „Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui în Arabia Saudită”

Anamaria Prodan,
Anamaria Prodan,

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 15:05 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 18:59

Anamaria Prodan (51 de ani) s-a prezentat astăzi la procesul pe care Corina Caciuc, actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf, i l-a intentat pentru denigrarea imaginii. Cu această ocazie, impresara a lansat un nou atac la adresa antrenorului, pe care îl acuză că e vinovat de întreg scandalul iscat. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format un cuplu mai bine de 15 ani, dar au ajuns la divorț. El și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, pe care impresara a atacat-o în spațiul public în repetate rânduri. 

Partenera lui Laurențiu Reghecampf a reacționat și a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Astăzi a avut loc prima înfățișare în procesul de la Judecătoria Buftea, însă doar Anamaria Prodan a apărut cu avocații, Corina Caciuc a lipsit. 

Despre această situație, Anamaria Prodan a comentat pentru Spynews. „La termen am fost eu și avocații mei. Să fiu sinceră, m-am amuzat. Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă. Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale. 

+41 FOTO

„Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie”

Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus. Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat. Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen. 

Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită. Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul. Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită. Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu de Caciuc”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Totodată, ea e deranjată că Laurențiu Reghecampf nu pune punct întregului scandal, ea susține că antrenorul vrea doar să obțină bani de la ea. „Cert este că astăzi doamna judecător, cred eu, s-a amuzat teribil. Păcat însă de Reghecampf că nu este suficient de bărbat să pună stop mizeriei pe care tocmai el a provocat-o și își târăște familia în așa mizerie oribilă. Cum să se uite copiii lui către el când pe zi ce trece face mizerii și mai mari. Deschide procese unul după altul în disperarea de a mai lua ceva bani de la mine”, a mai zis ea. 

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că nu își vede copilul 

În final, ea a avut și un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, căruia îi urează succes și pe plan personal, și profesional. Cu toate acestea, a ținut să îi reproșeze că nu își vede băiatul. Cei doi au împreună un fiu, pe Laurențiu jr. 

„Îi doresc tot binele din lume și la fel mă rog să-și deschidă ochii și să iasă din nămolul în care se scaldă. Să ne mulțumească mie și copiilor, mamei mele pentru tot ce am făcut în toți acești ani pentru el, viața lui, familia lui și cariera lui. Adică pentru faptul că l-am inventat și i-am pus numărul la poartă, cum spunem noi în fotbal. Baftă în tot ce face! Am reality show-ul familiei mele de astăzi, deci încă poate să-l vadă băiatul măcar la televizor și poate undeva în adâncul inimii va înțelege cât e de urât să-ți abandonezi copiii, să nu îi suni în ani, să nu te intereseze dacă trăiesc sau nu. Cam atât am eu de zis și poate îi luminează Dumnezeu mintea, căci altfel finalul lui o să fie un adevărat dezastru”, a mai spus Anamaria Prodan. 

EXCLUSIV Un jucător de Liga 1 face o dezvăluire șocantă: „A sunat Anamaria Prodan înaintea meciului cu Steaua amenințând că, dacă sunt titular, dispărem și eu, și antrenorul!”

FOTO Anamaria Prodan, prezentată în funcția de președinte la un club din România » Bănel Nicoliță se poate alătura proiectului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
zica
zica  •  27 Ianuarie 2024, 12:05

Madame,dar Dvs .cum va numiți ca alergați des din floare în floare ?

catalinut111_2
catalinut111_2  •  27 Ianuarie 2024, 11:57

*** asta nici nu à fost maritata cu Reghekampf la popa.....à fost amanta lui ....*** *** pana cand nu o sa mai poate ascunde ridurile si celulita

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  27 Ianuarie 2024, 10:32

Propun doamnei cuțit cu două tăișuri să scrie o carte intitulată ,,Culegere de declarații din presă”. Lol!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează