GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO „Să fie într-un ceas bun! Să fiți fericiți!” » Reacția Anamariei Prodan, după ce fanii au speculat că Ronald Gavril a cerut-o de soție

Anamaria Prodan. Foto: Instagram +41   FOTO
Anamaria Prodan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 16:16 / Actualizat marti, 12 martie 2024 16:16

Anamaria Prodan (51 de ani) se iubește de câteva luni de zile cu Ronald Gavril (37 de ani), care e un celebrul pugilist. Recent, fanii au speculat că sportivul a cerut-o în căsătorie pe impresară, ba chiar au și felicitat-o pe rețelele de socializare.

De câteva zile, Anamaria Prodan și Ronald Gavril se află în America, în Las Vegas, acolo unde sportivul e stabilit de mulți ani. Pe conturile lor oficiale de Instagram, cei doi își țin la curent fanii cu tot ce fac, astfel că recent au postat un clip video în care sunt surprinși îmbrățisându-se, în ipostaze tandre, într-o locație de lux. 

FOTO. Anamaria Prodan: „Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită”

+37 FOTO

Fanii au văzut imaginile și imediat au reacționat, i-au felicitat pe cei doi pentru logodnă. Mulți dintre ei au speculat că Anamaria Prodan a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril. „Felicitări dragilor! Să fie într-un ceas bun! Să fiți fericiți!”.

După aceste speculații, Anamaria Prodan a făcut primele declarații. A recunoscut că e fericită alături de Ronald Gavril, dar nu a spus cu exactitate dacă a primit inelul de la acesta. În schimb, a dezvăluit că a treia ei căsătorie o să fie cu noroc. Prima oară a avut un mariaj cu fostul sportiv Tiberiu Dumitrescu, iar apoi cu antrenorul Laurențiu Reghecampf.

„Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, parteneri în viața personală, dar și în afaceri 

Invitată în urmă cu câteva săptămâni în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Anamaria Prodan a povestit despre relația cu sportivul, dar și despre cariera ei. „Ce mai faci în zona afacerilor?”, a întrebat-o prezentatorul pe vedetă, care a dezvăluit ce afaceri are.

„Am compania imobiliară în Dubai, am brandul de bijuterii, am sălile de fitness, acum scoatem pe piață, eu și Ronald, o linie de suplimente de sală, linii de echipament sportiv, pentru că pe zona asta de contact trebuie să fie ceva frumos”, a zis Prodan, care a ales și numele liniei de haine.

„Da, am găsit numele. Este «The Thrill», nickname-ul lui cu care luptă, «Fiorul», și fiecare pe linia lui, eu pe partea de femei. Eu am construit toată viața imagini, am construit cumva carieră și am norocul că de data asta nu mai construiesc carieră, el are și ne completăm foarte bine, pentru că eu sunt pe latura asta artistică, Rebecca (n.r. – fiica ei cea mare) pictează, cumva el ne lasă să alegem pe partea de beauty, iar tot ce înseamnă supliment sportiv este partea lui, el știe”, a explicat Anamaria Prodan la Antena Stars.

VIDEO. Anamaria Prodan se pregătește să intre în ring: „Eu acum învăț apărarea”

Citește și:

Fosta patinatoare i-a lăsat mască pe toți! Apariție spectaculoasă la 74 de ani: „Nemuritoare!”
METROSPORT
Fosta patinatoare i-a lăsat mască pe toți! Apariție spectaculoasă la 74 de ani: „Nemuritoare!”
Vedetele din sport au făcut senzație la Gala Premiilor Oscar » Ana Ivanovic și Lindsey Vonn au strălucit pe covorul roșu
OSCAR
Vedetele din sport au făcut senzație la Gala Premiilor Oscar » Ana Ivanovic și Lindsey Vonn au strălucit pe covorul roșu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Mondo
Mondo  •  13 Martie 2024, 05:05

Circul este asigurat asta ***. O sa avem episoade nnstop: primul barbat, ce a mai fost pina la Rgehe, al doile barbat reghe, Alexa si altii, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalinut111_2
catalinut111_2  •  12 Martie 2024, 19:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  12 Martie 2024, 18:18

„A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”... Înțelege cineva ceva? Doamne, câtă prostie! Și la Ana, și la Cristina!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează