GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METRO

GALERIE FOTO Cântăreața care promovează fotbalul în rândul femeilor, apariție îndrăzneață! Fotografii au rămas muți când artista s-a întors cu spatele

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 14:06 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 14:38

Rita Ora (32 de ani) e cântăreața britanică care încă din 2018 promovează fotbalul în rândul femeilor, încurajându-le în special pe cele mai tinere să se apuce de acest sport. Acum, ea a avut o apariție neașteptată, într-o rochie mult prea îndrăzneață, la Festivalul de Film de la Veneția.

Rita Ora s-a alăturat în 2018 campaniei UEFA #WePlayStrong, menită să atragă mai multe fete spre fotbal. 

„Valorile campaniei #WePlayStrong nu se centrează doar pe fotbal în sine, ci și pe împuternicire feminină și egalitate între sexe, așa că am fost 100% sigură că vreau să mă implic, atunci când am fost abordată de oficialii UEFA.

Este un privilegiu pentru mine să iau parte la o astfel de inițiativă. Mesajul meu este ca orice fată tânără care vrea să pună piciorul pe minge să nu mai stea pe gânduri și să-i dea bătaie”, a spus Rita Ora. În același an, ea a pornit în „The Girls Tour”, care a fost sponsorizat de UEFA.

GALERIE FOTO. Rita Ora, apariție îndrăzneață la Veneția

Rita Ora. Foto: Instagram
Rita Ora. Foto: Instagram
Rita Ora. Foto: Instagram
Rita Ora. Foto: Instagram
Rita Ora. Foto: Instagram
+16 FOTO

După ce a apărut în tricoul ei oficial de fotbal, Rita Ora a uimit cu apariția ei în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția 2023, care are loc în perioada 30 august - 9 septembrie. 

Pe 3 septembrie, cântăreața a participat la gala amfAR, unde a atras toate privirile. Îmbrăcată într-o rochie neagră, vaporoasă, dar transparentă, ea a pășit în fața fotografilor.

A surprins cu ținuta ei, pe sub care a purtat un body nude. La întreaga ținută extravagantă a asortat o pereche de sandale cu toc foarte înalt, negre, bijuterii strălucitoare, o coafură lejeră, cu părul pe spate, și un machiaj cu nuanțe strălucitoare în zona ochilor.

Spre deliciul fotografilor, pe covorul roz, ea s-a întors și cu spatele, iar atunci și-a pus în evidență silueta.

Rita Ora, cântăreața care promovează fotbalul în rândul femeilor, e bisexuală

Legat de orientarea ei sexuală, Rita Ora a declarat acum ani de zile pentru cotidianul britanic Mirror: „Am spus că sunt 50/50, dacă eram 70/30… Sunt 50/50 și nu voi ascunde asta. Nu voi ascunde cine sunt cu adevărat. 

Fac ce vreau și așa va fi întotdeauna! N-am mai fost niciodată atât de deschisă în cariera mea. Sunt foarte mândră de susținerea pe care am primit-o de la toți cei care au colaborat cu mine”.

Rita Ora este o cântăreață, compozitoare și actriță britanică originară din Kosovo. Albumul său de debut, "Ora", a debutat pe poziția #1 în Marea Britanie.

Citește și: 

Apariția bizară a celebrului cuplu la US Open! El nu și-a dat jos ochelarii de soare roz, iar ea a îmbrăcat o rochie mini
US OPEN
Apariția bizară a celebrului cuplu la US Open! El nu și-a dat jos ochelarii de soare roz, iar ea a îmbrăcat o rochie mini
Nu i-a venit să creadă! Selena Gomez, reacţie genială când a văzut ratarea lui Lionel Messi
SUA
Nu i-a venit să creadă! Selena Gomez, reacţie genială când a văzut ratarea lui Lionel Messi

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează