GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO „Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani” » Cum e căsnicia Andreei Tonciu cu un fost sportiv de peformanță: „Ce, mi-am luat sclav?”

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2024 09:58 / Actualizat joi, 23 mai 2024 10:50

Daniel Niculescu (32 de ani) este fost sportiv de performanță. Căsătorit cu Andreea Tonciu, fostă asistentă de televiziune, el a locuit o vreme la Bologna, a practicat boxul mai mulți ani, iar în prezent are câteva afaceri.

Fostul sportiv evită să apară în emisiuni de televiziune, la evenimente mondene, însă soția lui este prezentă tot mai des pe micul ecran. După o pauză de câțiva ani, Andreea Tonciu a revenit în televiziune, dar nu ca asistentă, cum era în trecut, ci ca invitat. A participat la „Survivor România”, la Pro TV, dar și la „Bravo, ai stil”, la Kanal D.

Andreea Tonciu despre Daniel Niculescu: „Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face altceva decât bani, atât”

Mai nou, ea e o prezență constantă în podcasturi. În cel mai recent, Andreea Tonciu a rupt tăcerea și a vorbit despre mariajul ei cu Daniel Niculescu, care a practicat boxul mai mulți ani.

„Soțul meu nu duce copilul afară. Nu face altceva decât bani, atât. Nu face nimic altceva în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu-și face curat, nu face absolut nimic.

I se pune masa, i se strânge masa. Eu sunt ok. Da, de ce nu? Ce, mi-am luat sclav să strângă? Nu. Ce, mi-am luat babysitter să stea cu copilul? Nu. Eu ca mamă trebuie să stau cu copilul.

Dacă sunt și weekenduri când ieșim împreună la munte, la mare, în vacanțe, da. Dar așa, să stea soțul cu copilul afară, nu. Eu stau, pentru că eu nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu fac toate cumpărăturile singură, tot ce înseamnă casă”, a spus Andreea Tonciu la „un PODCAST mișto By Bursucu’”.

+28 FOTO

În cadrul aceluiași podcast, Andreea Tonciu a negat speculațiile cum că ea și soțul ei ar fi la un pas de divorț. Fosta asistentă TV a povestit că, la fel ca în orice altă căsnicie, și în a ei mai apar certuri, însă ea nu s-ar vedea alături de alt bărbat.

„Nu m-aș vedea lângă alt bărbat. Nu-mi doresc, nu vreau. Nu cred. N-ai de unde să știi ce te așteaptă mâine. Eu fac tot ce trebuie să fac. Poate să fie într-o relație totul ok, dar, dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, e egal cu zero. Poate să mi se întâmple mie, poate să i se întâmple lui. La mine sunt mai puține șanse, pentru că nu umblu cât umblă el”.

Daniel Niculescu i-a interzis Andreei Tonciu să apară la TV

La începutul căsniciei lor, în 2016, Daniel Niculescu i-a interzis Andreei Tonciu să apară la TV. „Hai să îți zic. Eu de când am măritat am avut interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Soțul mi-a dat interdicție și să apar la TV. Eu 4 ani de zile nu am apărut la TV. Am fost în depresie, crede-mă, nu am apărut nicăieri, nu am vorbit cu nimeni.

Eu ajunsesem să fiu în depresie, crede-mă că am refuzat și Asia Express pentru că nu m-a lăsat. Am refuzat Nea Marin, eram în echipă cu nașa mea, Anamaria Prodan, și nu m-a lăsat soțul meu. I-a plăcut că sunt Andreea Tonciu, dar după a stat el mai bine și s-a gândit și a zis: „Nu trebuie să o mai las”, a declarat Andreea Tonciu în alt podcast, al cântărețului Jorge.

„De ce a decis așa nu știu nici în ziua de azi. Am stat eu așa și m-am gândit și aș fi găsit niște variante dar nu știu dacă sunt adevărate. Eu cred că din cauza familiei lui pentru că lucrează într-un anumit domeniu și probabil că au văzut cum apar eu pe la TV, că mă fac de râs, că ei nu știu că totul este un pamflet și eu jucam un teatru acolo.

Și eu 4 ani am stat așa, în depresie, plângeam cu toate că nu îmi lipsea nimic. Nu-mi lipseau banii, nu-mi lipsea nimic, doar nebunia aia. Aveam nevoie de nebunia mea pentru că eu dacă mă duceam la o filmare simțeam că sunt eu”, a mai spus Andreea Tonciu.

Diana Munteanu, despre viața amoroasă, la 10 ani de la divortul de Claudiu Niculescu: „Era un inel care arată a inel de logodnă”
MONDEN
Diana Munteanu, despre viața amoroasă, la 10 ani de la divortul de Claudiu Niculescu: „Era un inel care arată a inel de logodnă”
Ce s-a ales de Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu » Au divorțat la câteva luni după accidentul fostului jucător de fotbal
METROSPORT
Ce s-a ales de Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu » Au divorțat la câteva luni după accidentul fostului jucător de fotbal

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (10)
Moshu
Moshu  •  24 Mai 2024, 10:13

Pai cum sa duca bre gunoiul,daca-i mereu plecat pe la podcasturi ??

tomitan
tomitan  •  24 Mai 2024, 04:48

Are dreptate tipa,o adevarata gospodina.Sa-l intrebam pe Mitea despre cât de bună era omleta gatita de duduia Tonciu. Libertatea & GSP ptr cine a observat mereu se dau mari luptatori impotriva coruptiei,a drogurilor ,a pacanelelor etc ,un lucru de apreciat la prima vedere ,dar in schimb la capitolul, reclama la prostitutie VIP , sunt pe primul loc ( comparativ cu Adevarul,EVZ, etc) .Nu exista zi in care sa nu apara un articol sau doua despre prostituatele de lux din viata mondena a Romaniei.Tonciu ,Ana Lesko ,Draguseanu etc apar pe primele pagini mai ceva decat noile best seller aparute prin librarii. Ca sa intelegem mai bine ,bossul de la Ringier nu este traficant sau cartofor ,dar in schimb este pește.Cam asta reiese din articolele publicate de catre cele doua tabloide. Bai tată, vrei sa ajungi un adevarat PIMP , ok cumpara Playboy, Hustler, si apoi le inviti pe duduite sa-ti faca editoriale. Libertatea & GSP au ajuns un fel de magazin universal unde gasesti de la șpaga luata de Buzatu, salariul lui Florin Coman până la culoarea chilotilor duduiei Draguseanu. PS.Daca ai ajuns sa promovezi prostitutia cu perdea intr-o publicatie sportiva atunci e grav,inseamna ca se moare de foame din meseria de jurnalist sportiv,inseamna ca lumea nu mai este interesata de Champions League ci de omleta lui Tonciu.

dobrin
dobrin  •  24 Mai 2024, 02:27
Postat de o_bic pe 23 Mai 2024, 11:31

Deci daca duci gunoiul sau strângi masa dupa ce mănânci esti ***. Buna educatie faceti,ce sa mai zic. Daca aveti bani sa platiti pe cineva sa va strângă mizeria după voi,tăceți draq din gura,halal de educația voastra !

Nici macar in dormitor nu face nimic, au altii grija.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează