GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PRIMĂRIA SECTORULUI 1

Clotilde Armand continuă războiul cu Dragomir și explică de ce i-a dărâmat gardul hotelului: „Au servit interesele unor persoane care se cred mai presus de lege”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 09:51 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 10:10

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, explică de ce a dispus dărâmarea unui gard de beton la hotelul deținut de Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF. 

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, 1 a semnat dispoziția de dărâmarea unui gard din jurul hotelului „Crystal Palace”, deținut de fostul președinte al LPF, și amplasat pe strada Căpitan Alexandru Șerbănescu. Motivul? Clotilde Armand susține că era vorba de o încălcare a legii, gardul construit în urmă cu 20 de ani ocupând domeniul public.

Dumitru Dragomir a intrat în direct și s-a războit cu Clotilde Armand, pentru că i-a trimis buldozerele la hotel: „De-aia m-au executat”
REACȚIE
Dumitru Dragomir a intrat în direct și s-a războit cu Clotilde Armand, pentru că i-a trimis buldozerele la hotel: „De-aia m-au executat”

Luni, 27 noiembrie, echipaje ale Poliției Locale din Sectorul 1 și mai mulți reprezentanți ai Administrației Domeniului Public au mers la hotelul lui Dragomir pentru a dărâma gardul. Edilul de origine franceză a explicat motivul pentru care a luat această decizie. 

Familia Dragomir deține hotelul din 2003. În octombrie 2012, Dumitru Dragomir și fiul său, Bogdan, au investit 800.000 de euro pentru a-l moderniza.

Clotilde Armand explică de ce a trimis buldozerele la hotelul lui Dumitru Dragomir: „Am dărâmat aceste anomalii și refacem trotuarele pentru siguranța cetățenilor”

„Trotuarul de pe strada Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu a fost îngustat cu câțiva metri buni, iar trecătorii sunt obligați să facă slalom printre copaci, la marginea șoselei. 

În cazul celeilalte laturi, spre strada Siriului, așa cum ușor se vede în poza din Google Maps, trotuarul pur si simplu a fost blocat de gardul hotelului. 

Avem aici un exemplu elocvent de cum administrațiile locale au servit exclusiv interesele unor persoane care se cred mai presus de lege, în detrimentul siguranței cetățenilor. 

Am dărâmat aceste anomalii și refacem trotuarele pentru siguranța cetățenilor”, a scris Clotilde Armand, pe pagina personală de Facebook. 

Dumitru Dragomir a atacat-o pe Clotilde Armand: „M-a executat pentru că sunt Dragomir”

„Eu am o parcare în fața hotelului care nu e a mea. E Primăriei. E închiriată de mine și mai am încă 16 ani din contract. Așa am luat-o, cu gard făcut, așa a fost construcția.

Vin unii acum vreo lună de la Sectorul 1 și spun «Domnule, avem o reclamație. Gardul e pus cu 28 de centimetri în trotuar». Trotuarul e de doi metri jumătate.

Eu n-am vorbit o dată urât de doamna Clotilde. M-am ferit să le zic vreun cuvânt urât. Le-am zis: «Băi, oameni buni, pe așa ceva plătesc la Primărie». La Primăria Capitalei plătesc peste 3.500 de dolari pe lună.

Bine, m-au executat pentru că sunt Dragomir. Altfel plăteam 800 de euro. Eu mă feresc să greșesc. Ce lovitură mi-ar fi dat ei mie dacă nu eram în regulă...

Eu am gardul de 22 de ani, făcut de cine mi-a vândut acolo. Timp 22 de ani nu s-a legat nimeni de chestia asta și ați venit voi și ați măsurat neapărat treaba asta...

Eu cred că doamna Clotilde nu știe. Și le-am spus «Eu plătesc la primărie. Atunci să-mi dea banii înapoi!». Și ce impozite plătesc Primăriei de la hotel! Sunt zeci de miliarde pe an, reține! Și plătesc și parcarea. 

Dacă vor, te fac praf. Aștept hârtia și mă judec. Apoi cer daune de la Primăria Capitalei”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

VIDEO. Clotilde Armand a dispus distrugerea unui gard din jurul hotelului lui Dumitru Dragomir

Citește și: 

O echipă din Top 5 campionate ale Europei are același antrenor din 2007! Și a marcat toate golurile cu jucători autohtoni

Video șocant cu Anamaria Prodan. Mesaj sumbru pentru „Soarele meu”, direct din cimitir: „Ți-am dat bani, ți-am luat mașină. Ți-am luat casă cu grădină”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
Justagirl66
Justagirl66  •  02 Decembrie 2023, 12:23

Nu cunosc politica sau istorie dar locuiesc în apropierea hotelului și pot confirma nu doar că acel gard ocupa trotuarul, dar că o făcea fara sa fie nevoie, parcarea fiind una foarte mare cu mult spatiu gol.

legio.sud
legio.sud  •  01 Decembrie 2023, 16:18

Întrebarea întrebătoare de la cine și cu ce bănet a luat mitică hotelul ăsta imens în 2003 , o variantă de răspuns ar suna cam așa: de la un fost securist și cu banii din fotbalul mioritic ( parcă atunci nea GG achizitiona-se steaua ) , hm ?!!! Nea g. b. ne poate ajuta ?!!!

legio.sud
legio.sud  •  01 Decembrie 2023, 12:44
Postat de dinamo_forever_77 pe 01 Decembrie 2023, 11:46

Te-a "executat"pentru ca esti NESIMTIT!!! Pentru ca te crezi mai presus de lege. Ai avut tupeul sa zici ca gardul este al primariei...ca ea l-a facut. Probabil, dar asta la cererea ta, pe vremea cand la primarii erau relatiile tale!!!! Altfel, ce beneficiu avea primaria sa-ti creeze tie un spatiu de parcare mai mare in detrimentul cetatenilor care au nevoie sa circule pe un trotuar? Scarba profunda pentru acest escroc.

Corect , un excroc , auzi la el gardul depășește cu 28 cm ?!!! Băă termină- te cu nesimțirea, ne ie-i de prosti ?!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează