Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2023 09:00 / Actualizat luni, 11 decembrie 2023 13:05

Cora Schumacher, în vârstă de 46 de ani, a decis în urmă cu câteva luni să își deschidă cont pe o aplicație destinată exclusiv conținutului pentru adulți. După divorțul de Ralf Schumacher, fiul ei nu a mai vrut să audă de ea.

Fiul ei, David, și-a sărbătorit recent cea de-a 22-a aniversare, dar fără mama sa. În schimb, fiul lui Ralf Schumacher și-a petrecut ziua de naștere cu tatăl lui și cu iubita acestuia, Vivien. Pe rețelele de socializare, tânărul a postat cât de mult s-a distrat alături de aceștia, lucru care a afectat-o pe mama lui.

+36 FOTO

Actrița și prezentatoarea TV din Germania a fost căsătorită cu fostul pilot de Formula 1 în perioada 2001-2015 și au împreună un băiat, David. Ralf este fratele lui Michael Schumacher (54 de ani), care în urmă cu aproape 10 ani a suferit un accident teribil la schi. Cora Schumacher a fost și ea pilot de curse pentru o perioadă de timp.

Cora a dezvăluit că în prezent nu mai are niciun contact cu fiul ei și chiar a fost blocată de acesta peste tot.

„Eu și David nu vorbim în acest moment. Sunt blocată peste tot (n.r. - pe rețelele sociale) din nou. Acest lucru este foarte dureros pentru mine. Este copilul meu și cred că fiecare femeie care se află într-o astfel de situație mă poate înțelege.

Hotărârea luată de iubita lui Tavi Popescu, după declarațiile lui Gigi Becali
DECIZIE
Hotărârea luată de iubita lui Tavi Popescu, după declarațiile lui Gigi Becali

A trecut peste un an de când am putut să-l văd și să vorbesc cu el. Mi s-a permis să vin o dată la o cursă anul trecut. Încă mă doare foarte mult că băiatul meu s-a îndepărtat atât de mult de mine după divorț. Nu știu de ce”, a spus Cora Schumacher, potrivit Bild.

De asemenea, ea a precizat că i-ar fi plăcut să-i ureze „La mulți ani” lui David, dar nu a putut să-i trimită nici măcar un mesaj pe WhatsApp.

„Aș vrea să îi spun cât de mândră sunt de el și că îl iubesc din toată inima. El este fiul meu, singurul meu copil. Voi fi mereu alături de el. Indiferent când. Mă poate suna oricând".

Speranța ei? Că David va auzi și perspectiva ei despre divorțul de tatăl lui.

Cora și Ralf Schumacher
+36 FOTO

Câți bani a câștigat fosta lui Ralf Schumacher în primele 24 de ore după și-a făcut cont pe rețeaua pentru adulți

La mijlocul lunii iulie, Cora Schumacher a dezvăluit că și-a deschis un cont pe o platformă pentru adulți. Pentru ca fanii să-i vadă conținutul, trebuie să plătească un abonament lunar de 29 de dolari. În primele 24 de ore, fosta cumnată a lui Michael Schumacher a câștigat nu mai puțin de 10.000 de dolari, potrivit news.de.

„Pagina mea va fi semnificativă, dar va rămâne cu siguranță estetică. Îmi iubesc corpul și de ce nu aș putea să împărtășesc asta cu ceilalți? Asta nu ar trebui să fie o problemă de când am pozat în Playboy. 

Am 46 de ani și mă simt foarte bine în pielea mea. De ce nu aș putea să împărtășesc o fotografie sau două topless cu publicul”, spunea Cora Schumacher, potrivit Bild, în urmă cu câteva luni.

Citește și alte știri mondene: 

Superstarul UFC Cody Garbrandt s-a îndrăgostit de românca favorită a lui Dugandzic: „Mi se pare drăguț, ne vedem în ianuarie”

Anamaria Prodan refuză să se afișeze cu noul iubit, care „nu este un golan”: „Sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”