GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Floris, logodnica lui Dorin Rotariu, duce o viață de lux » Îl susține din umbră pe jucătorul lui FCSB

Floris, logodnica lui Dorin Rotariu, duce o viață de lux. Foto: Instagram +21   FOTO
Floris, logodnica lui Dorin Rotariu, duce o viață de lux. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 17:00 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 17:29

Floris, logodnica lui Dorin Rotariu, stă departe de lumina reflectoarelor și îl susține din umbră pe jucătorul de la FCSB.

Blondina duce o viață de lux și este extrem de discretă cu privire la viața personală. Tânăra călătorește în locuri exclusiviste și are un stil vestimentar ce atrage atenția tuturor.

FOTO. Floris, logodnica lui Dorin Rotariu, duce o viață de lux

+17 FOTO

Cu o pasiune pentru călătorii și lux, Floris a ales numai destinații de top, bucurându-se din plin de atmosfera exclusivistă a unor locuri de vis. Fotografiile ei de pe rețelele sociale o prezintă în orașele preferate ale miliardarilor și în restaurantele în care nu mulți își permit să mănânce. 

Cu o garderobă impresionantă, logodnica jucătorului de la FCSB pare să adopte un stil de viață sofisticat. Hainele ei poartă semnătura unor renumiți designeri, iar prețurile acestora ajung la mii de euro. Floris emană eleganță și rafinament în fiecare apariție pe care o are, dar cu toate acestea, ceea ce impresionează și mai mult este discreția cu care își gestionează viața personală. 

În ciuda expunerii publice a iubitului ei, ea alege să rămână în umbră, preferând să-l susțină pe Dorin Rotariu fără a fi și ea în lumina reflectoarelor. 

Dorin Rotariu și Floris s-au logodit în anul 2018

Rotariu și Floris au mers în Londra, acolo unde fotbalistul i-a pregătit o surpriză romantică. Dorin a așternut mai multe lumânări și petale de trandafir pe jos, în formă de inimă, și a scris mesajul „Mărită-te cu mine” din litere decorative luminate.

Surpriza pe care Rotariu i-a pregătit-o iubitei a avut loc într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri, Shangri-La Hotel, care se află în The Shard, cel mai înalt zgârie-nori din Uniunea Europeană.

Citește și:

După 22 de ani, ex-handbalista Roxana Ciuhulescu susține: „Am fost păcălită când am pozat în Playboy”

Andreea Raicu, fosta iubită a lui Cristi Chivu, s-a pozat nemachiată la 46 de ani

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  15 Noiembrie 2023, 22:48
Postat de Ionnix pe 15 Noiembrie 2023, 13:47

Unde are cartea de munca aceasta Floris??

La Dorin! :))

adrian.7
adrian.7  •  15 Noiembrie 2023, 18:02

Am inteles ca nu s-a considerat subiect sa aflati cum de exista doi oameni din lumea sportului, un baschetbalist si un antrenor de handbal care au salarii din bani publici peste Neagu...dar daca tot vreti monden de ce nu va gânditi sa faceti un material cati dintre jucătorii din generația de aur sunt divorțati si din ce lume sunt fostele si din ce lume sunt actualele

VardyParty
VardyParty  •  15 Noiembrie 2023, 16:41
Postat de VanBasten1989 pe 15 Noiembrie 2023, 13:09

"Rotariu și Floris au mers în Londra, acolo unde fotbalistul i-a pregătit o surpriză romantică. Dorin a așternut mai multe lumânări și petale de trandafir pe jos, în formă de inimă, și a scris mesajul „Mărită-te cu mine” din litere decorative luminate." La fel a cerut-o de nevasta Vasile pe Maricica dintr-o comuna de langa Vaslui. Ea a spus "Da", au baut impreuna si au trait fericiti pana la adanci batraneti.

Știu o zona (si NU e Vaslui) unde scrisul e din sticle de Șampanie, adusa in prealabil cu roaba. Parca si mesajul zice altceva… ma ramolesc.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează