GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SUA

GALERIE FOTO Floyd Mayweather i-a făcut un cadou de 160.000 de lire fostei iubite: „Dacă aș putea alege orice mașină din lume, aș alege-o tot pe aceasta”

Gallienne Nabila, Foto: Instagram +20   FOTO
Gallienne Nabila, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2022 15:03 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2022 16:01

Floyd Mayweather (45 de ani) i-a făcut cadou lui Gallienne Nabila, fosta iubită, un autoturism în valoare de aproximativ 160.000 de lire sterline, în ziua în care aceasta a împlinit 25 de ani.

Celebrul pugilist a atras toate privirile la ziua de naștere a fostei iubite, care a avut loc în Malibu, California.

Gallienne Nabila, Foto: Instagram @gallienneee
Gallienne Nabila, Foto: Instagram @gallienneee
Gallienne Nabila, Foto: The Sun, Apex
Foto: The Sun, Apex
Floyd Mayweather, Foto: The Sun, Apex
+16 FOTO

FOTO. Floyd Mayweather, surpriză de 160.000 de lire sterline pentru Gallienne Nabila

Gallienne a părut impresionată de gestul lui „Money” Mayweather. Americanul a plătit aproape 160.000 de lire sterline pentru un Maybach nou.

Modelul a postat la InstaStory mai multe fotografii pentru a mulțumi pentru acest cadou. Alături, bruneta a scris și câteva rânduri: „Dacă aș putea alege orice mașină din lume, aș alege-o tot pe aceasta”.

Gallienne și Mayweather au început să se întâlnească în 2019, când au și format un cuplu, însă, ulterior, cei doi s-au despărțit, informează The Sun.

Anul trecut, în timp ce oficial avea o relație cu Anna Monroe, Floyd Mayweather a fost surprins în timp ce o îmbrățișa pe Gallienne Nabila, acest eveniment a pus punct relației cu Anna. La scurt timp, pugilistul i-a oferit 5 milioane de dolari cadou pentru a încerca să o recucerească, fără succes însă.

+27 FOTO

Floyd Mayweather, 20 de milioane de dolari în câteva minute

Floyd Mayweather, neînvins în cariera de profesionist, a reușit o performanță incredibilă în urmă cu o săptămână: a câștigat 20 de milioane de dolari în mai puțin de 6 minute, după ce a boxat în Tokyo contra japonezului Mikuru Asakura (30 de ani), un luptător de MMA, apropiat de Manny Pacquiao.

Partida demonstrativă, organizată de „Mayweather Productions”, s-a terminat rapid. Când mai erau 40 de secunde din runda a doua, Floyd l-a făcut KO pe japonez după o directă de dreapta, care l-a lovit în plin.

Meciul i-a adus lui Floyd un venit impresionant, datorită interesului incredibil din jurul luptei. Biletele s-au vândut și cu 7.000 de dolari, astfel că în conturile lui Floyd au intrat 20 de milioane de euro, notează Mundo Deportivo.

Citește și:

Iubita ascunsă îl pune la colț pe Zlatan Ibrahimovic: „Căsătorie? Îmi ia din independență!”

Mario Mutu, sfat pentru iubita de 18 ani, printre imagini cu tentă indecentă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează