GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

GALERIE FOTO Fosta amantă a lui Marica s-a pozat doar în lenjerie intimă transparentă la hotel: „Surpriză pentru Ciprian?”

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 08:58 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 09:01

Ana Muntean (36 de ani) a intrat în atenția presei acum trei ani de zile. Cu siguranță nimeni nu a uitat celebra filmare când Ciprian Marica a fost filmat în prosop, la un hotel din Cluj, unde se întâlnise cu aceasta. Acum, fosta amantă surprinde cu aparițiile ei în mediul online, recent s-a pozat în lenjerie intimă.

Ana Muntean a atras atenția cu cel mai recent clip video distribuit pe Instagram, unde are peste 58.000 de urmăritori. Ea se bucură de o vacanţă în stațiunea Mamaia, acolo unde Ciprian Marica administrează o plajă.

GALERIE FOTO | Ana Muntean, sexy în lenjerie intimă

Înainte de a merge la plajă, fosta amantă a fostului fotbalist s-a filmat în camera de hotel, într-o lenjerie intimă transparentă. Femeia, care s-a împăcat cu soţul ei imediat după episodul din 2020, a scris în dreptul clipului: „Vibraţii de dimineaţă”.

Fanii imediat au taxat-o. Unii au apreciat-o pentru silueta ei, iar alții au ironizat-o. „Surpriză pentru Marica?” şi „Marica filma?” au fost câteva dintre mesajele primite de Ana Muntean, care a blocat apoi secțiunea comentarii la această postare. (vezi imaginea în galeria foto)

+26 FOTO

Cu ce se ocupă acum Ana Muntean

Ana Muntean este fashion & lifestyle blogger, dar și influencer. Totodată, ea e și pasionată de sport, după ce a absolvit Facultatea de Sport. În ultimii ani, ea a trecut printr-o schimbare fizică majoră, a renunțat la părul roșcat și s-a vopsit blondă.

„Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, spunea Ana Muntean, la un an după ce videoclipul cu ea și Ciprian Marica a ajuns public.

Se pare că Florin Muntean și-a iertat soția după episodul rușinos de acum de 3 ani și își continuă căsnicia ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Anul trecut, blondina a fost invitată de mai multe ori într-o emisiune de la Prima TV, a profitat după filmarea cu Ciprian Marica la hotel și a câștigat capital de imagine.

Ana Muntean. Foto: Instagram @anamuntean89
Ana Muntean. Foto: Instagram @anamuntean89
+32 FOTO

Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

Site-ul ziardecluj.ro a publicat în urmă cu trei ani un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Ciprian Marica și Ana Muntean au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte, scrie sursa citată.

Întâmplarea s-a petrecut în vara anului 2019, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean pare să fie acum istorie, din moment ce ea și soțul au trecut peste acel episod.

Citește și: 

Crede că știe cine a fost în spatele plecării lui Mutu: „Mână de femeie! Tu ești om care să «împuște» suta?”

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, aproape goală: „Fac kickboxing, dar altceva mă pasionează”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (25)
toxic99
toxic99  •  16 Iulie 2023, 10:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

superdaniel72
superdaniel72  •  15 Iulie 2023, 12:53

Ce titlu , si ce *** sunteti... Daca femeia are viata ei, de ce va bagati in ea? Ar trebui sa va dea in judecata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gixi72
gixi72  •  15 Iulie 2023, 11:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează