GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Un român campion mondial la kickbox e împreună cu fosta iubită a lui George Clooney » Fotomodelul e cu 15 ani mai în vârstă decât sportivul din Focșani

Elisabetta Canalis / Foto: Instagram +25   FOTO
Elisabetta Canalis / Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 10:09 / Actualizat vineri, 16 februarie 2024 10:09

Georgian Cîmpeanu, campion mondial la kickbox, se iubește cu fosta iubită a lui George Clooney. Elisabetta Canalis, în vârstă de 45 de ani, a confirmat relația cu românul.

La 30 de ani, românul Georgian Cîmpeanu poate fi considerat mai tare decât George Clooney. Cu patru titluri de campion mondial la activ, sportivul formează acum un cuplu cu celebra Elisabetta Canalis, în vârstă de 45 de ani, cunoscută pentru aparițiile sale în filme și alte producții televizate, dar și pentru relația sa anterioară cu actorul George Clooney.

+21 FOTO

Născut în România, la Focșani, Georgian Cîmpeanu s-a mutat în Italia împreună cu familia sa la vârsta de 6 ani. Cu o carieră impresionantă în spate, fiind câștigător a nu mai puțin de 43 de meciuri, având o remiză și trei înfrângeri, Cîmpeanu este și antrenor personal, ceea ce i-a permis să intre în contact cu Elisabetta Canalis.

Inițial, relația dintre Georgian Cîmpeanu și Elisabetta Canalis a fost strict profesională, luptătorul pregătind-o pe aceasta pentru primul său meci oficial de kickbox, care a avut loc în 2022, împotriva unei alte sportive din Italia, Rachele Muratori.

Elisabetta Canalis a avut relații de scurtă durată cu Christian Vieri și brazilianul Reginaldo

Ulterior, relația lor a evoluat dincolo de sfera profesională, iar Elisabetta Canalis se declară fericită alături de românul campion mondial la kickbox, care este mai tânăr decât ea cu 15 ani. Elisabetta Canalis este cunoscută și pentru relațiile anterioare, printre care cea cu George Clooney, care a durat doi ani. De-a lungul timpului, Canalis a fost asociată și cu nume precum Christian Vieri, fostul atacant de la Inter Milano, și brazilianul Reginaldo, fotbalist care a evoluat la mai multe echipe din Italia.

Între anii 2014 și 2023, Elisabetta Canalis a fost căsătorită cu medicul Brian Perri, cu care are o fiică în vârstă de 8 ani. Au trecut câteva luni bune de la despărțirea de fostul ei soț, Brian Perri, medicul american cu care se căsătorise în anul 2014 la Alghero. Prezentatoarea a decis să rupă tăcerea și să povestească cum a fost anul 2023 pentru ea. Pentru prima dată, ea a vorbit și despre actualul ei iubit, românul Georgian Cîmpeanu.

„Acum pot să spun că sunt foarte bine și fericită. Nu a fost ușor. Cei apropiați au înțeles momentul delicat prin care treceam. Și doar o persoană care nu e intruzivă putea fi cu mine”, a spus Elisabetta Canalis, potrivit Gazzetta dello Sport.

Elisabetta Canalis, sursă foto: Instagram @ littlecrumb_
Elisabetta Canalis, sursă foto: Instagram @ littlecrumb_
Elisabetta Canalis, sursă foto: Instagram @ littlecrumb_
Elisabetta Canalis, sursă foto: Instagram @ littlecrumb_
Elisabetta Canalis, sursă foto: Instagram @ littlecrumb_
+15 FOTO

În vârstă de 45 de ani, pasionată de mult timp de kickboxing, a subliniat că divorțul de Brian Perri nu a fost încă oficializat: „Suntem separați, dar nu am divorțat încă din punct de vedere legal", și a precizat că relația ei cu Perri este foarte bună: „Am o relație minunată cu fostul meu soț, nu avem niciun fel de secrete, dar punem interesele fiicei noastre Skyler Eva înaintea intereselor noastre".

Elisabetta nu și-a ascuns dezamăgirea față de ceea ce s-a întâmplat cu Perri, deși astăzi spune că este calmă: „Dacă mă uit în urmă, la momentul în care m-am căsătorit, nu așa mă așteptam să decurgă lucrurile. Dar de-a lungul anilor am realizat că suntem în continuă schimbare și că relația dintre doi se poate schimba inevitabil. Despărțirea poate fi tratată fie în mod traumatic, fie privindu-se în ochii celuilalt și încercând să se înțeleagă. Brian și cu mine aparținem celui din urmă grup".

Citește și:

Anamaria Prodan a intrat în sală și învață mișcări de box de la iubit! Imagini de la antrenament
MONDEN
Anamaria Prodan a intrat în sală și învață mișcări de box de la iubit! Imagini de la antrenament
„M-am culcat cu 3 jucători căsătoriți” » Vedeta cu altfel de principii: „Înșelatul este un lucru foarte natural”
MONDEN
„M-am culcat cu 3 jucători căsătoriți” » Vedeta cu altfel de principii: „Înșelatul este un lucru foarte natural”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
bogat
bogat  •  16 Februarie 2024, 21:13

Mde, toate vagaboantele au loc in paginile GSp. :) cu ani in urma Clooney a luat-o la second hand, asta micu’ al nostru a luat-o ca masina de epoca. Si e o regula la consumatoarele profesioniste de barbati: cand sunt tinere si au valoare mare de piata agata barbati celebri si bogati. Cand trec de 40 de ani, au *** suficienti bani si s-au mai ofilit, incep sa caute parteneri tinerei mai putin celebri si mai saracuti insa care stau in adoratie si le ofera ceea ce le lipseste mai mult. :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  16 Februarie 2024, 12:47

Nu mai e nici Canalis ce a fost! Prefer de 10 ori mai mult pe una din divele de la Digi decat pe această Canalis. Sunt romance care le baga in buzunar pe multe din celebritatile de scenă

Vezi toate comentariile (2)
Comentează