GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT

GALERIE FOTO INCENDIARĂ. Ana Baniciu are un trup de invidiat » E închisă singură în casă și face sport în izolare!

Cântăreață, actriță și compozitoare. Ana Baniciu este o artistă completă la doar 27 de ani. Aceasta își dezvăluie secretele cititorilor Gazetei Sporturilor. +48   FOTO
Cântăreață, actriță și compozitoare. Ana Baniciu este o artistă completă la doar 27 de ani. Aceasta își dezvăluie secretele cititorilor Gazetei Sporturilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 10:00

Cântăreață, actriță și compozitoare. Ana Baniciu este o artistă completă la doar 27 de ani. Aceasta își dezvăluie secretele cititorilor Gazetei Sporturilor.

Perioada de izolare este dificilă pentru toată lumea, chiar și pentru artiști. Nu doar că li s-au anulat toate concertele și proiectele, dar sunt nevoiți să stea departe de studiourile de înregistrare. Printre ei și Ana Baniciu.

Ana, sport în propriul apartament

Chiar dacă nu mai poate ajunge la sală, Ana n-a renunța la programul ei de pregătire. Doar că ședințele de antrenament s-au mutat în noul său apartament, pe care și l-a amenajat după cum a visat.

+44 FOTO

"De obicei, împart grupele musculare pentru că îmi este greu să lucrez tot. Cel mai des lucrez picioarele, iar după fiecare antrenament fac câteva exerciții pentru abdomen. Fac multe exercitii atât cu aparatele, cât și cu greutatea corpului, dar cred că cel mai important este să vezi ce funcționează la tine, la ce reacționează corpul tău. Sportul este un hobby care mă face să mă deconectez și să mă descarc", spune Ana.

Chiar dacă e micuță și pare un copil, Ana trage tare atunci când e vorba de sport! 

"Am și un antrenor, Alex Valah, care m-a ajutat foarte mult să arăt așa cum trebuie. M-a terorizat! Îi mulțumesc doar că a ieșit ceva foarte frumos. E bine că am scăpat de bătaia de cap de pregătire a antrenamentelor. În general lucrez cu greutatea corpului, dar și cu greutăți chiar măricele. Mai greu cu spatele, că eu sunt mică tare rău și mi-e frică să nu mi-l rup!".

"Îmi place să mă uit la Olimpiadă, admir patinajul artistic și mereu stau să mă întreb cum de reușesc acei oameni să facă așa ceva. E un mister pentru mine! Îmi place foarte mult tenisul și urmăresc de fiecare dată când am ocazia meciurile românilor noștri, care ne fac de fiecare mândri!"
Ana Baniciu, artistă

+44 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali, izbucnire cu accente xenofobe în direct la TV: „Merkel l-a sunat pe Orban și i-a zis «Dă-ne niște sclavi». Orban, trebuie să fii bărbat”

COVID-19. Raed Arafat, anunț în miez de noapte despre data la care vom ieși din case: „Trebuie să învățăm să trăim cu virusul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează