GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Prietena lui Ion Țiriac are probleme mari: „Poate mă încadrez să primesc 300 de lei pe lună”

FOTO: Instagram @Laurette +47   FOTO
FOTO: Instagram @Laurette

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 09:41 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 10:36

Laurette Atindehou, prietena lui Ion Țiriac și fosta logodnică a lui Magaye Gueye, fost jucător la Dinamo, adminte că are probleme financiare.

Fosta asistentă TV și-a deschis un salon de 80.000 de euro, însă a fost nevoită să se împrumute. Iar acum recunoaște că are probleme cu bani și va încerca să apeleze la ajutorul statului pentru a primi 300 de lei pe lună, fiind mamă singură. Ea are custodia exclusivă a Serenei, fiica ei.

Laurette Atindehou
Laurette Atindehou
+43 FOTO

Laurette: „Poate mă încadrez să iau 300 de lei pe lună”

„Mai sunt zile în care avem sau nu avem bani. Poate ca mamă singură, cu copil în creștere, poate mă încadrez să îmi dea banii aceia, 300 de lei pe lună. Dar dacă eu nu mă duc să îi cer…”, a declarat Laurette, potrivit antenastars.ro.

Ea a vorbit și despre prietenul Ion Țiriac: „Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a declarat Laurette în trecut.

Laurette: „Nu a fost bărbat care să mă refuze”

„Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu. Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. 

Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a declarat Laurette la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Citește și:

Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
MONDEN
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Apariție rară » Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan: „Sunt diferită de mama și Sarah. Eu sunt mai ascunsă”
INEDIT
Apariție rară » Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan: „Sunt diferită de mama și Sarah. Eu sunt mai ascunsă”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  01 Februarie 2024, 15:33

Tiriac , a vorbit cu Sf. Petru si il lasa sa treaca cu "Euroii" la vama ....

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  01 Februarie 2024, 15:32

Tiriac , a vorbit cu Sf. Petru si il las sa treaca cu "Euroii" la vama ....

mr90
mr90  •  01 Februarie 2024, 15:24

"foarte frumoasă, exotică, independentă" ... si lasata balta cu un copil pe cap :))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează