GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Soția lui Iftimoaie, îngrozită în fața televizorului! A reacționat după bătaia lui Ionuț cu Alin Chirilă la Survivor 2023: „El a dat dovadă de autocontrol”

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram +25   FOTO
Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 15:25 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 15:30

Maria Iftimoaie a avut o primă reacție după ce soțul ei, Ionuț Iftimoaie s-a bătut cu Alin Chirilă în cadrul unei probe de la Survivor România 2023. Soția luptătorului a trăit emoții intense în fața televizorului.

Cei mai mari susținători ai lui Ionuț Iftimoaie la Survivor România 2023 sunt soția și cei trei copii pe care îi au împreună. 

Maria Iftimoaie, cu care fostul luptător este căsătorit de aproximativ 20 de ani, nu ratează nicio ediție a emisiunii difuzată pe Pro TV. 

+21 FOTO

Soția lui Iftimoaie a reacționat după bătaia lui Ionuț cu Alin Chirilă

Ea a văzut din fața televizorului și bătaia pe care a avut-o Ionuț Iftimoaie de la Faimoși cu Alin Chirilă de la Războinici, în cadrul unei probe (detalii AICI). Abia a rezistat când soțul ei era lovit de adversar.

„Am asistat cu sufletul la gură la acest joc! Unii au crezut că sunt în ring! Ionuț a dat dovadă de fair-play și autocontrol! Bravo Ionuț! Haideți Faimoși”, a transmis Maria Iftimoaie pe rețelele de socializare.

+21 FOTO

S-au bătut, dar la final Ionuț Iftimoaie și Alin Chirilă și-au dat mâna prietenește 

În cadrul probei, Ionuț Iftimoaie trebuia să ajungă la un covor pe care să pună o pernă de culoarea roșie, culoarea Faimoșilor. În fața lui, ca să-l oprească, era Alin Chirilă, practicant de MMA, care l-a prins pe Iftimoaie cu un procedeu interzis la Survivor. A fost o luptă serioasă, care l-a enervat pe Iftimoaie, după ce s-a eliberat cu greu din strânsoare.

„Dacă mai faci odată asta, îți f** un pumn și te ia dracu”, a tunat Ionuț Iftimoaie, lui Alin Chirilă. „Hai mă, lovește-mă, hai!”, a sărit și Războinicul, care s-a îndreptat spre Iftimoaie. „Sunt niște reguli, toată lumea trebuie să le respecte. Tu de ce nu le respecți?”, completează Ionuț Iftimoaie.

Moderatorul concursului TV, Dan Pavel, a fost nevoit să încheie nedecis concursul, din cauza riscului de violență, după ce mai mulți concurenți s-au enervat și s-au împins. Niciunul dintre participanți nu a primit recompensa. „Este pentru prima oară când fac asta la Survivor”, a explicat Dan Pavel. La finalul probei, Iftimoaie și Chirilă și-au dat mâna prietenește.

Copiii îi duc dorul lui Ionuț Iftimoaie: „Este greu fără el”

Aflat în Republica Dominicană, la Survivor România 2023 de aproximativ două luni, Ionuț Iftimoaie duce dorul familiei. La fel se întâmplă și în cazul copiilor lui și soției, toți sunt cu gândul la el. 

„Copiii tânjesc acum după dorul lui Ionuț, pentru că au mai crescut și conștientizează mai multe lucruri acum. Este greu fără el, dar mai greu o să fie pentru noi mai târziu, dar noi ne-am zis cu toții că trebuie să luăm această competiție ca pe o experiență și cam atât. Înainte să plece în concurs, Ionuț avea emoții mari, dar știu că el este puternic și o să fie bine”, a declarat Maria Iftimoaie pentru Click.

Ea e și cea care îl vede pe Iftimoaie marele câștigător de la Survivor România 2023, competiția care pune la bătaie un premiu în valoare de 100.000 de euro. 

„Nu are frică de nimeni din competiție, nu am auzit asta de la el. Ionuț este o persoană care își pune anumite obiective în cap din dorința de a evolua”, a mai explicat soția fostului luptător.

Citește și:

Adrian Mutu, tensiuni cu băiatul cel mare: „Mai face prostii. La 21 de ani ce poți să faci?!”

Andreea Răducan, primele declarații despre intervenția suferită în Turcia

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
mcorneli46
mcorneli46  •  11 Martie 2023, 20:10

saracuta de ea e ingrijorata de ionut al ei. acest ionut care in viata reala arata cat e de civilizat dar in realitate are legaturi cu lumea interlopa acupanduse de lucruri murdare ale camatarilor prin firma lui de paza. oameni buni fiti rali nu falsi provocati probleme la stomac-

Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  11 Martie 2023, 00:12
Postat de emilian_din_iasi pe 10 Martie 2023, 22:36

Salut...stai cuminte...e iesean de al meu...redactor sef la redactia Sport al Ziarului de Iasi...da cautare pe google Nicolae Grecu...sa vezi ce iese...are facultate facuta cu mult inainte de 1989...are peste 70 de ani si cu asta am spus totul...

În cazul ăsta, merită să fie băgat în seamă!

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  10 Martie 2023, 22:36
Postat de nicolaeigrecu pe 10 Martie 2023, 18:12

Iaca subiectul!

te saluta Ionita ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează