GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BOTEZ

VIDEO Decizie radicală luată de Marian Aliuță! S-a botezat din nou la 45 de ani: „Simțea că nu are scăpare din ghearele păcatului”

Marian Aliuță (45 de ani), fostul mijlocaș de la Steaua, Farul, Sheriff Tiraspol sau Rapid, a ales să adere la alt cult religios, alături de nevasta lui. 
Foto: Facebook
Marian Aliuță (45 de ani), fostul mijlocaș de la Steaua, Farul, Sheriff Tiraspol sau Rapid, a ales să adere la alt cult religios, alături de nevasta lui. Foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 10:18 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 14:52

Marian Aliuță (45 de ani), fostul mijlocaș de la Steaua, Farul, Sheriff Tiraspol sau Rapid, a ales să adere la alt cult, alături de soția lui. 

Ce a remarcat Gică Popescu după U Craiova – CFR Cluj: „Nu am văzut niciodată”
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1
Ce a remarcat Gică Popescu după U Craiova – CFR Cluj: „Nu am văzut niciodată”

Marian Aliuță a decis să adere la alt rit: „Vreau să mă botez în apa Iordanului”

Fostul fotbalist a recunoscut, în trecut, că a păcătuit de mai multe ori, înșelându-și partenera de viață. 

„Vreau să mă botez în apa Iordanului. Nu am fost ușă de biserică, am fost și eu prins, văzut prin ziare. Niciodată nu s-a pus problema să divorțez. Nu am vorbit, am încercat să fiu cuminte prin curte, prin casă, dar avem o relație foarte frumoasă. Ne iubim. 

S-a supărat când m-a văzut prin ziare, dar am o femeie inteligentă și e foarte ușor să termin cu cineva și să iei pe altul. Eu cred că orice bărbat face aceași lucru. Nu cred că există bărbat să nu greșească”, a declarat Marian Aliuță, potrivit România TV. 

Marian Aliuță a fost botezat duminică

În timpul zilei de duminică, Marian Aliuță și partenera sa de viață au fost botezați, în prezența pastorului Toni Berbece, care slujește în cadrul sectei autointitulate „Biserica Profides”. 

„Vreau să vă spun ca azi (n.r.-duminică) a fost o zi de mare bucurie pentru noi, pentru Cer și pentru familia Aliuță. Marian îmi povestea că o rudă i-a spus: «Degeaba încerci tu să te pocăiești, că ești prea păcătos ca să te mai ierte Dumnezeu!». 

Îmi povestea că a avut vicii multe, soția afla despre «escapadele» lui din ziare si simțea că nu are scăpare din aceste gheare ale păcatului. Până să afle Cuvântul lui Dumnezeu a crezut că e imposibil să scapi de păcate și chiar că a scăpa de ele înseamnă «nefericire», deși păcatele îi aduceau nefericire lui și familiei. 

Însă azi a mărturisit un cuget curățit de orice păcat înaintea martorilor văzuți și nevăzuți în apa botezului, așa cum Biblia ne cere să o facem. Azi, Marian și Mari Aliuță au făcut ce și Hristos a făcut, anume Botezul în Apa ca mărturie a purității. 

Am plâns de bucurie și am predicat cu mari emoții, știind că botezul lor înseamnă cea mai mare minune din viața lor și cea mai mare bucurie pentru Cer.

Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit”, a scris Toni Berbece, pe contul personal de Facebook. 

Citește și: 

Shakira, decizie radicală! Anunțul făcut la miezul nopții

Cum arată băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, la vârsta de 9 luni. Liam a cucerit internetul: „E leit taică-su”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (49)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Aprilie 2023, 13:51
Postat de rapid_visiniu pe 06 Aprilie 2023, 09:43

Bravo, domnule! Ți-aș da 1000 de like-uri. Dumnezeu să te binecuvânteze! Să luăm aminte, să stăm tari în credință!

Mulțumesc, asemenea! Multă sănătate! Doamne-ajută!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  06 Aprilie 2023, 09:43
Postat de cpt.ahab pe 03 Aprilie 2023, 18:45

"Şi Iisus le-a zis iarăşi: Pace vouă! Precum M-a trimis pe Mine Tatăl, vă trimit şi Eu pe voi. Şi zicând acestea, a suflat asupra lor şi le-a zis: Luaţi Duh Sfânt; Cărora veţi ierta păcatele, le vor fi iertate şi cărora le veţi ţine, vor fi ţinute." Asta-i din Biblia pe care pretinzi că ai citit-o. E din Ioan, cap.20, vs.21-23. Versete de care sectarii fug ca de tămâie, pentru că nu se împacă nicidecum cu aberația că numai Iisus e mijlocitor și că nu-i nevoie de preoți și episcopi. Hristos și-a înființat Biserica la Cincizecime, iar ortodoxia e cea care a păstrat linia apostolică fără abatere. Ortodoxia nu e religie, e viață și adevăr. E singura Biserică, celelelalte fiind erezii. Mai ales cele sectare, care desprind din context, hăcuiesc Biblia cum le sună lor bine și reneagă Sfânta Tradiție, deși Tradiția este preexistentă Bibliei. Diavolii sunt și ei pe căprării, iar cei ai ereziilor sunt din cei mai perfizi și subtili. Se vede că ești un ignorant, exact ceea ce afirmam despre ortodocșii care trec la eretici fără să cerceteze credința strămoșească. Pune mâna și studiază Orotodoxia și după aceea intră în polemici. Noapte bună!

Bravo, domnule! Ți-aș da 1000 de like-uri. Dumnezeu să te binecuvânteze! Să luăm aminte, să stăm tari în credință!

adriann_
adriann_  •  04 Aprilie 2023, 15:57
Postat de larisa_i pe 04 Aprilie 2023, 02:32

Tu de ce te-ai lepadat de zeii stramosilor tai romani?

Habar n-am pe unde erau stramosii mei acum 2000 de ani, tu esti dintre aia care isi traseaza arborele genealogic pana la Burebista si Caesar? :)) Nu stiu cum sa-ti zic mai delicat, dar te-ai gandit sa cauti ajutor de specialitate? :))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează