GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Kasparov acuză SUA că plănuiește o înțelegere cu Vladimir Putin: „Îi va promite lui Zelenski că vor plăti pentru reconstrucția țării și-și vor cere scuze pentru masacru”

Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii
Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 21:31 / Actualizat joi, 10 martie 2022 22:01

Fostul mare șahist Garry Kasparov, dizident al regimului Vladimir Putin, continuă să acuze SUA de faptul că nu ia decizii împotriva Rusiei și suspectează că americanii pregătesc o înțelegere cu Vladimir Putin.

Un opozant al regimului Putin, Garry Kasparov s-a retras din viața politică din Rusia în 2013 și s-a autoexilat în New York. Acum, acesta cere ca Europa și Statele Unite să impună sancțiuni mai dure liderului de la Kremlin și îi acuză pe americani că negociază cu Putin „lucruri mai importante decât viețile ucrainenilor”.

„Încă o zi, încă un milion de refugiați, alte victime nevinovate printre civilii ucraineni, uciși intenționat de armata lui Putin. Alte scuze bizare pentru a nu trimite forțe aeriene pentru ca Ucraina să se poată apăra. Puteți să-mi spuneți că sunt un rus paranoic, dar declarațiile Statelor Unite, combinate cu ceea ce mai aud, îmi fac o părere neplăcută despre prioritățile americanilor în legătură cu Putin și viitorul Ucrainei. 

Se pare că încearcă să facă înțelegeri cu un asasin. Mi-e teamă că SUA vrea să-i facă o ieșire cu fața curată lui Putin, să preseze Ucraina pentru a se preda, cele mai dure sancțiuni să fie ridicate, iar Crimeea și Estul Ucrainei să fie ocupate. Îi va promite lui Zelenski că vor plăti pentru reconstrucția țării și-și vor cere scuze pentru masacru.

Puteți numi asta o teorie a conspirației, dar ce alte explicații ar fi pentru faptul că nu fac nimic pentru a apăra Ucraina. NATO, inclusiv SUA, au trimis arme, dar avioane, nu. Pentru că nimeni nu vrea să-și asume responsabilitatea de a apăra niște oameni asediați de o crimă în masă?”, a declarat Gary Kasparov pe contul său de Twitter.

Să-i permiți lui Putin să se regrupeze și să-și pregătească următoarea lovitură, e cea mai proastă mișcare posibilă. Arată slăbiciune și frică, iar Putin va ști că poate să-și continue bombardamentul pentru că nu va veni niciun ajutor. Casa Albă trebuie să ia decizia corectă sau să explice de ce refuză să o facă. În cel mai rău caz, vor continua să sacrifice viețile ucrainenilor pentru a negocia cu Putin lucruri mai importante pentru ei
- Gary Kasparov

Citește alte știri de actualitate:

Akhmetov a pierdut 6 miliarde $ de la startul războiului și dă detalii sfâșietoare: „Oamenii topesc zăpada ca să rămână în viață! Toată averea o folosesc în acest război”
Război în Ucraina
Akhmetov a pierdut 6 miliarde $ de la startul războiului și dă detalii sfâșietoare: „Oamenii topesc zăpada ca să rămână în viață! Toată averea o folosesc în acest război”
Vitali Klitschko, mesaj ferm din mijlocul războiului: „Obiectivul cheie al rușilor este să captureze Kievul. Nu vom renunța la oraș!”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Vitali Klitschko, mesaj ferm din mijlocul războiului: „Obiectivul cheie al rușilor este să captureze Kievul. Nu vom renunța la oraș!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
mandpv964
mandpv964  •  11 Martie 2022, 10:27

Ooooo, useristu 24 /24... Ai vorbit cu Tori Nuland, ce zice de Ciuma Bubonica de care suferi?? Sau Ciuma Prostonica?

tennisfan86
tennisfan86  •  11 Martie 2022, 09:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Asa e, altii sunt de vina ca nu ne merge noua bine. Tot altii cer spaga cand vrei sa faci ceva bun in rara asta, tot altii isi numesc rudele incompetente in posturi caldute la stat, tot altii dau pensii speciale la fostii securisti si militieni, tot altii sunt de vina ca nu ne modernizam armata, tot altii taie padurile si omoara padurarii, altii nu acceseaza fonduri europene .... eu zic sa terminam cu prostiile si conspiratiile despre cum "marele" nostru popor este controlat de altii, cand de fapt ne autodistrigen, si sa ne punem pe treaba fara sa ne mai victimizam atat. E vina tuturor pentru ce s-a intamplat pana acum, nu (numai) a altora.

sergihne90
sergihne90  •  11 Martie 2022, 08:55
Postat de mandpv964 pe 11 Martie 2022, 07:27

Kasparov, sau cand actorii, boxierii, sahistii, se cred mari politicieni..

man334, cand un prostac se crede "dastept".

Vezi toate comentariile (5)
Comentează