GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Românca din Playboy care l-a refuzat pe Mutu a pozat în piscină cu dușmanul „naționalei” României: „Hai să ne jucăm puțin”

Rocsana Marcu (stânga)/ foto Instagram: @rocsanamarcu +27   FOTO
Rocsana Marcu (stânga)/ foto Instagram: @rocsanamarcu

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2023 20:46 / Actualizat duminica, 17 decembrie 2023 21:29

Rocsana Marcu, femeia care l-a refuzat pe Adrian Mutu când acesta juca la Chelsea, trăiește în prezent în Dubai. Acolo, s-a pozat recent alături de un cunoscut fotbalist belgian, direct din piscină.

„Hai să jucăm puțin fotbal. Încântată de cunoștință”, a scris Rocsana pe Instagram, alături de o poză cu Christian Benteke, atacantul belgian trecut pe la Liverpool, care a marcat în poarta României în 2012. Fotografia alăruri de Benteke, în galeria foto de mai jos.

GALERIE FOTO. Rocsana Marcu, vedeta care l-a refuzat pe Mutu, s-a mutat în Dubai: „E mare nebunie aici! Cunosc acest oraș mai bine decât Bucureștiul”

foto: Instagram @rocsanamarcu
foto: Instagram @rocsanamarcu
foto: Instagram @rocsanamarcu
foto: Instagram @rocsanamarcu
foto: Instagram @rocsanamarcu
+23 FOTO

Rocsana Marcu, fost model playboy, s-a mutat în Dubai, acolo unde lucrează ca agent imobiliar. Ea a explicat în  ce constă noul ei job.

Eu vând case plutitoare în cel mai mare proiect de aici din Dubai, pe insule. E supertare că din dormitor poți să vezi peștii, efectiv îți vin peștii la peretele din sticlă! E o mare nebunie aici! Vând case și cu criptomonede, am făcut training intensiv pentru cripto, ca să putem încasa cripto pentru proprietăți. O astfel de casă costă 22 de milioane de dirhami.

În Dubai nu au voie să facă cazinouri, în schimb, aici, pe insule, va fi aranjat singurul cazinou, făcut pe un iaht, care va sta în fața acestor proprietăți de pe insule. Va fi ceva senzațional. 

Eu organizez pentru toți clienții care vin aici, și vin mulți, de exemplu acum am un grup de români din America, am zile în care merg cu ei să își aleagă ce vor să cumpere, iar apoi le și închiriez un iaht și le organizez o plimbare cu iahtul peste tot în Dubai, cu grupul. 

E foarte tare! Îi duc peste tot, îi plimb. Îmbin și partea de organizare evenimente cu vânzările de casă. Eu venind de aproape 20 de ani în Dubai, îl știu mai bine decât Bucureștiul! 

Nu vând aici numai proprietăți de zeci de milioane! Pe locul întâi la vânzări aici sunt studiourile. Am găsit studiouri la prețuri foarte bune, în anumite locuri aici în Dubai, și aproape de Dubai Marina, zona este foarte bună, și m-au rugat românii să le găsesc studiouri la prețuri cât mai accesibile și am de la 100.000 de lire în sus, dar chiria este foarte mare în Dubai, deci se merită ca și investiție, de luat”, a pus Rocsana Marcu, pentru Click!.

Vezi și: 

Fotomodelul din Pașcani care i-a înnebunit pe sportivii italieni a ajuns vedetă TV în Peninsulă
MONDEN
Fotomodelul din Pașcani care i-a înnebunit pe sportivii italieni a ajuns vedetă TV în Peninsulă
Iubita celui mai vocal dinamovist face senzație pe OnlyFans » Imagini interzise: „Aici avem niște lucruri blocate pe Instagram”
DINAMO
Iubita celui mai vocal dinamovist face senzație pe OnlyFans » Imagini interzise: „Aici avem niște lucruri blocate pe Instagram”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (14)
mihneailie030
mihneailie030  •  18 Decembrie 2023, 13:00

Și acum regretă... 200%

VanBasten1989
VanBasten1989  •  18 Decembrie 2023, 11:24
Postat de BindenDanDat pe 18 Decembrie 2023, 00:14

Si Saudi Arabia… :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  18 Decembrie 2023, 11:22
Postat de TZTZ pe 18 Decembrie 2023, 10:36

Ce sport a jucat aceasta doamna?

Fotbal. A fost portar de meserie.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează