GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CM 2022

FOTO Propunere indecentă primită de un fotbalist al Mexicului înainte de Mondial: „Te voi face mai fericit decât dacă ieși campionul lumii!”

Rogelio Funes Mori. Foto: Imago +10   FOTO
Rogelio Funes Mori. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022 17:15 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 17:44

Naționala Mexicului se pregătește pentru debutul la Campionatul Mondial din Qatar, iar unul dintre jucătorii lui Gerardo Martino a primit un impuls chiar înainte de meciul cu Polonia (marți, ora 18:00).

Atacantul Rogelio Funes Mori (31 de ani), sub contract cu echipa mexicană de primă ligă Monterrey, a primit o propunere neașteptată din partea unui model OnlyFans. Aflată într-un podcast, Carla Garza nu s-a jenat și a afirmat în direct că este dispusă să îi ofere o noapte fierbinte fotbalistului, în cazul în care Mexic ajunge în sferturile de finală. Lucru care nu s-a mai întâmplat din 1986.

OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri destinate adulților.

Carla Graza. Foto: Instagram
Carla Graza. Foto: Instagram
Carla Graza. Foto: Instagram
Carla Graza. Foto: Instagram
Carla Graza. Foto: Instagram
+6 FOTO

Propunere indecentă pentru Rogelio Funes Mori

„Dacă ne calificăm în sferturi, Funes Mori, dragostea mea, te voi face mai fericit decât dacă ieși campion mondial”, a spus Carla.

Pentru mexicani va fi a 17-a participare la Campionatul Mondial, care nu au reușit să treacă de optimile de finală în ultimele șapte ediții.

Naționala Mexicului este pregătită de argentinianul Gerardo „Tata” Martino și face parte din grupa C, alături de Argentina, Polonia și Arabia Saudită.

Citește și:

Cea mai titrată voleibalistă din Italia nu regretă pictorialul din Playboy: „Nimic vulgar, aș poza din nou!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  20 Noiembrie 2022, 21:00

Reclama mascata

VanBasten
VanBasten  •  20 Noiembrie 2022, 18:06

Domnisoara a scos si limba in momentul declaratiei incendiare, ceea ce releva, la un nivel psihanalitic, ca a ramas in faza orala de dezvoltare. Mi-e mila de mexicanul ala, daca se califica. In 30 de secunde e pa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează