GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Shakira, complimentată de Gerard Pique » A fost prima dată când fostul fotbalist de la Barcelona a vorbit despre ea, după despărțire

Shakira și Pique nu mai formează un cuplu / Sursă foto: Guliver/Getty Images +18   FOTO
Shakira și Pique nu mai formează un cuplu / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2023 13:33 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 14:02

Gerard Pique, fostul fotbalist al Barcelonei, a surprins în ultima sa apariție în presă, dezvăluind că nu el, ci noua sa iubită, Clara Chia, e cea care îi cumpără hainele atunci când cuplul iese în oraș. N-a fost singura afirmație surprinzătoare rostită în ultima perioadă de Pique.

Aflat recent într-o emisiune moderată de bunul său prieten Ibai Llanos, un cunoscut streamer din Spania, Pique a fost întrebat, în spirit de glumă, dacă e la curent cu ultimele tendințe din modă și dacă citește reviste fashion pentru a rămâne în permanență în trend. Legenda Barcelonei a răspuns amuzat: 

Adevărul este că nu. Merg cu prietena mea la magazin și ea cumpără hainele pentru mine. Eu sunt o marionetă”, a spus Pique, conform publicației AS.

+14 FOTO

Charismaticul vlogger Ibai Llanos e personajul alături de care Pique a fondat turneul de fotbal în sală King's League. 

Fără să vrea, Pique a complimentat-o pe Shakira

A mai existat, însă, un moment în care Pique n-a avut încotro decât să-i rostească public numele Shakirei pentru prima oară de la izbucnirea scandalului dintre cei doi. În timpul unui dialog purtat cu creatorul de conținut John Nellis, ex-fotbalistul a fost întrebat care e cel mai faimos contact din afara fotbalului pe care-l are în agenda telefonică. 

După ce a stat puțin pe gânduri, Pique a oferit un răspuns deloc scontat: „Aș spune Shakira, care a fost iubita mea. Mă gândesc la urmăritorii de pe Instagram, așa că din acest motiv spun Shakira dacă vorbim de cineva care nu are legătură cu fotbalul, deoarece cred că Ronaldo e cel mai urmărit în acest moment”. 

Pique și Shakira s-au despărțit în vara lui 2022, din cauza relației extraconjugale a fotbalistului cu Clara. Ei au format un cuplu vreme de mai bine de 11 ani și au împreună doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9).

Cum a numit-o Shakira pe Clara Chia înainte ca Pique s-o înșele cu ea

Presa mondenă din Spania a descoperit apelativul pe care Shakira l-a folosit când a vorbit despre Clara Chia Marti, noua iubită a lui Gerard Pique.

Înainte ca fostul fotbalist al Barcelonei s-o înșele pe Shakira cu Clara Chia, aceasta lucra la firma pe care catalanul o deține, Kosmos.

Potrivit Marca, în emisiunea „Mitre Live” jurnaliștii au dezvălui că Shakira a avut un apelativ jignitor la adresa Clarei.

„Shakira o cunoștea pe Clara, dar o considera o stagiară în firmă. De aceea a durut-o atât de tare când a aflat că Pique a înșelat-o cu ea. A fost o surpriză totală. Shakira o cunoștea și o numea mironosiță”, notează spaniolii.

Citește și alte știri de actualitate: 

GALERIE FOTO Soția unui tricolor din Generația de Aur intră la Survivor! Alt nume celebru se alătură

FOTO Diletta Leotta a lăsat presa sportivă! Domeniul în care s-a „transferat” jurnalista italiană: apariție spectaculoasă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  14 Februarie 2023, 14:21

Să vezi ce haine o să iți cumpere aia mică după faza asta. :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează