GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Cu ce se ocupă și câți bani face Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie! E pasionată de modă și are propria afacere

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram +25   FOTO
Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 13:45 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 13:47

Ionuț Iftimoaie, fostul luptător în vârstă de 45 de ani, e căsătorit de mulți ani cu Maria, care i-a dăruit trei copii, pe Nicholas Ionuţ, Nicol Maria și pe Ioana. Nu doar de copiii lui e mândru fostul sportiv, ci și de soția lui care are propria afacere și curând va profesa și într-un nou domeniu. 

În vârstă de 33 de ani, Maria Iftimoaie nu e casnică, ea e pasionată de modă și are propria afacere cu haine, un atelier de croitorie. 

FOTO. Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie: „Vreau să mă reprofilez profesional” 

+21 FOTO

Totodată, de curând ea a făcut un curs de micropigmentare pentru sprâncene și buze și în curând va profesa și în acest domeniu. „Oarecum vreau să mă reprofilez profesional, dar afacerea pe care o am cu haine nu o las, dar îmi doresc să fac mai multe în viață”, a zis ea pentu Click

Și a continuat: „Din luna decembrie o să încep să profesez în acest domeniu la o clinică în Comănești (n.r.- Bacău), unde locuim noi. Nu am stabilit încă prețurile, dar cred că sprâncenele pe care eu le voi micropigmenta vor fi undeva la 1.000 de lei, iar micropigmentarea buzelor în jur de 1.200 de lei. Îmi place ce fac și mă descurc bine, zic eu. Am fost ajutată foarte mult de faptul că am talent la desen. La fel ca și în modă cu rochițele pe care eu le fac pentru doamne și domnișoare”.

În carieră, Maria Iftimoaie e susținută de familie, mai ales de soțul ei. „Ionuț nu spune nimic. Mă susține în tot ceea ce vreau să fac. Este alături de mine, mereu a fost alături de mine. Mă simt o femeie norocoasă și împlinită atunci când mă raportez strict la familia mea”, a mai zis ea pentru aceeași sursă. 

Ionuț Iftimoaie este căsătorit de aproximativ 15 ani cu Maria, ei locuind și acum în orașul natal Bacău, împreună cu cei trei copii. Aici, cei doi soți au pus bazele unei afaceri în domeniul agrementului. 

Cariera lui Ionuț Iftimoaie 

Ionuț Iftimoaie a fost primul român care a câștigat un turneu K1 organizat în Europa (2001). A participat în cadrul mai multor gale Local Kombat SuperKombat și a învins nume precum Josip Bodrozic, Kemayo, Sergei Gur, Stephane Revellion, Ivica Perkovic și a remizat cu Alexander Ustinov. 

S-a retras după o pauză de 4 ani, pe data de 6 august 2016 (Galion-Comănești) în fața a peste 35.000 de spectatori, unde l-a învins pe „călăul” fraților Stoica: Lorenzo Javier Jorge. 

Citește și:

Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”
METROSPORT
Polițista din stadion devenită virală și-a vopsit sânii în culorile echipei favorite și a pozat așa pe Instagram: „Oamenii mei frumoși, a ieșit soarele!”
Neymar, refuzat de o celebră actriță la petrecere: „Mă faci să par ridicol”
METROSPORT
Neymar, refuzat de o celebră actriță la petrecere: „Mă faci să par ridicol”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează