GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BRAZILIA

GALERIE FOTO Noul transfer al Barcelonei a punctat decisiv și în plan personal: s-a căsătorit cu Dayana la doar 18 ani

Vitor Roque, noul transfer al Barcelonei, s-a căsătorit cu Dayana. Foto: Instagram +24   FOTO
Vitor Roque, noul transfer al Barcelonei, s-a căsătorit cu Dayana. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2023 22:45 / Actualizat marti, 12 decembrie 2023 23:29

După ce a semnat cu Barcelona încă din luna iulie, fostul atacant al lui Atletico Paranaense, Vitor Roque (18 ani), își face deja bagajele pentru a se muta în Spania.

Brazilianul e în vacanță după terminarea sezonului în campionatul Braziliei și a profitat de ocazie ca să-și ceară iubita în căsătorie. Tânărul de 18 ani a avut timp să-și exprime dragostea și și-a oficializat căsătoria cu Dayana Lins, scrie Mundo Deportivo.

FOTO. Vitor Roque, noul transfer al Barcelonei, s-a căsătorit cu Dayana la doar 18 ani

+20 FOTO

Cununia civilă a avut loc în luna octombrie la Starea civilă din Curitiba, însă cei doi au publicat primele imagini abia ieri. În ciuda tinereții lor (au doar 18 ani), Vitor Roque și Dayana Lins formează deja un cuplu foarte solid.

Fotbalistul a organizat o nuntă-surpriză în timpul a ceea ce urma să fie o simplă excursie de weekend. Atât de surprinzătoare încât cererea în căsătorie și nunta au avut loc în același timp. 

Modelul brazilian nu știa destinația și, după cum ea însăși a mărturisit pe rețelele de socializare, nu și-a imaginat ce avea să se întâmple.

Vitor Roque va semna pe 5 sezoane cu Barcelona

Vitor Roque va semna pe cinci sezoane, iar transferul, estimat la aproximativ 40 de milioane de euro, va fi plătit în trei rate. El poate juca „vârf”, dar și pe aripi, ceea ce a contat foarte mult atunci când antrenorul Xavi Hernandez și-a dat acordul pentru transfer. Aflat acum în cantonament, cu Selecao, Vitor Roque s-a remarcat prin eficacitate şi prin talentul cu mingea la picior.

Citește și:

Face senzație în Superligă, dar soția îl poate retrage: „Cât mai joc? Întrebați-o pe ea”
METROSPORT
Face senzație în Superligă, dar soția îl poate retrage: „Cât mai joc? Întrebați-o pe ea”
Simona Halep, zărită pe Champs-Élysées în ziua în care a aflat data audierii » Din magazinul sponsorului, direct într-un taxi de lux! Avem imaginile
APARIȚIE
Simona Halep, zărită pe Champs-Élysées în ziua în care a aflat data audierii » Din magazinul sponsorului, direct într-un taxi de lux! Avem imaginile

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
futhienzbang
futhienzbang  •  13 Decembrie 2023, 07:41

ziaricii gsp tot cu ochii după pocnitori,că asta e obsesia națională!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează