GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RUSIA

GALERIE FOTO Vladimir Putin i-a cumpărat un penthouse de lux fostei gimnaste cu care se iubește! Imagini incredibile

Alina Kabaeva. FOTO: Imago Images +12   FOTO
Alina Kabaeva. FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2023 16:39 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 16:40

Vladimir Putin (70 de ani), președintele Rusiei, ar fi cumpărat mai multe proprietăți, din fonduri ilicite, iubitei sale în vârstă de 39 de ani, Alina Kabaeva.

Potrivit unei anchete realizate de Project, un site al opoziției ruse interzis de Kremlin, Putin i-a cumpărat iubitei sale „cel mai mare apartament din Rusia” și un conac din lemn aflat în mijlocul naturii. Vezi imagini în galeria foto. 

Foto: Project
Foto: Project
Foto: Project
Foto: Project
+8 FOTO

Vladimir Putin i-ar fi cumpărat Alinei Kabaeva „cel mai mare apartament din Rusia”

Penthouse-ul de 2.600 mp situat în orașul Sochi este trecut pe numele lui Oleg Rudnov, un aliat al lui Putin, și are 20 de camere, un cinematograf privat, o piscină, un heliport, o zonă de spa și o curte de relaxare japoneză.

O serie de alte proprietăți sunt înregistrate pe numele rudelor Alinei Kabaeva, care ar deține proprietăți în valoare de aproape 10 milioane de lire sterline, inclusiv apartamente în același complex cu penthouse-ul din Sochi.

+18 FOTO

Vladimir Putin o „ascunde” pe Alina Kabaeva în conacul secret

Un conac realizat în întregime din lemn, care se află în apropierea unui alt conac deținut de Putin, a fost construit pentru Kabaeva la ordinul președintelui rus. Conform sursei menționate anterior, Putin „o ascunde” pe Kabaeva în proprietatea respectivă, alături de cei 4 copii ai lor.

Conacul este situat în apropierea lacului Valdai și se crede că președintele rus se deplasează periodic la proprietatea aflată la 400 de km nord-est de Moscova, cu un tren blindat care pleacă dintr-o gară secretă din capitală.

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva, multiplă campioană mondială și europeană la gimnastică ritmică, inclusiv medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena, ar avea o relație cu Vladimir Putin

Legătura dintre cei doi a fost dezbătută pe larg în presa internațională, care speculează că ar avea împreună 4 copii. Cei doi nu au confirmat niciodată zvonurile! Putin a evitat întotdeauna să discute despre viața personală.

Citește și:

Profesoara din Premier League „care-i înnebunește pe jucători”, dar le înfurie soțiile

E una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
adriann_
adriann_  •  04 Martie 2023, 18:21
Postat de yellowstone_vs pe 03 Martie 2023, 20:08

Terminati bah cu Putin al vostru !!! Ala a murit cu Steaua odata, acum cativa ani !!! https://www.youtube.com/watch?v=9LggcoH1VHo&ab_channel=euronews .............daca asta are 63 de ani ..eu nu mai intru pe GSP ...................!!! https://www.theguardian.com/world/gallery/2015/aug/30/vladimir-putin-gym-workout-dmitry-medvedev-in-pictures .............DA MA ARE 70 de ani azi :)))))))))))))))))))))))))))))))

Adica mai pe intelesul publicului de aici in pozele alea avea cam cat are ciobanul azi. Ca idee, Medvedev e cu 13 ani mai tanar :)) Adevarul e unele teorii ale conspiratiei par mai plauzibile decat altele :))

valihaita
valihaita  •  04 Martie 2023, 12:32
Postat de VardyParty pe 03 Martie 2023, 17:04

Penthouse, cela mai mare, privat, pe numele unui prieten, construit pentru _, la ordinul lui _, “ se crede că președintele rus se deplasează periodic la proprietatea aflată la 400 de km nord-est de Moscova, cu un tren blindat care pleacă dintr-o gară secretă din capitală.” Uite asa Bond, James Bond își roade unghiile încă de la prima oră. E numai normal sa intre in depresie. Vodka!

Putin produce si o vodka care-i poarta numele ! :)) am aflat asta de la A 3 !

valihaita
valihaita  •  04 Martie 2023, 08:12
Postat de propaganda pe 03 Martie 2023, 20:22

De unde are Putler atatia bani?

''A muncit zile si nopti '', vorba lui Dinica ! Are bani de unde are si Soros, Biden sau altii, mey !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează