INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Aaron Ramsey, vedeta lui Arsenal, între doi giganți ai Europei » Supersalariu și bonusuri

Articol de - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 14:05

Juventus este tot mai aproape de primul transfer al anului. Campioana Italiei așteaptă doar acordul lui Aaron Ramsey pentru a perfecta mutarea sa de la Arsenal.

Gazzetta dello Sport a dezvăluit cifrele ofertei făcute galezului: un contract pe 5 sezoane cu un salariu anual de 6,5 milioane de euro, la care se adaugă bonusuri substanțiale: 500.000 dacă bifează 50% din meciuri sau 1 milion, la 70%.

Cu tot cu prima de instalare și alte comisioane, mijlocașul de 28 de ani, care în vară devine liber, va putea câștiga 9 milioane de euro pe sezon.

Vor și un portughez

Sume atrăgătoare, la care ar putea însă licita și PSG, resemnată cu pierderea lui Rabiot, dar și Real Madrid sau Bayern. N-ar fi exclus ca bianconerii să-l aducă din acest mercato, deși "tunarii" ar mai avea nevoie de el.

"Știu că Ramsey va juca și-n următorul meci al lui Arsenal", a declarat managerul Unai Emery. Directorul sportiv Fabio Paratici a vorbit și cu agentul Jorge Mendes pentru atacantul Francisco Trincao. Internaționalul U19 portughez ar putea veni împrumut pentru 2 milioane și cu drept de cumpărare la vară cu 13 milioane.

50de meciuri a disputat în Liga Campionilor Aaron Ramsey, cotat de transfermarkt.de la 40 de milioane de euro. În vară poate pleca gratis oriunde

62de goluri și 63 de assisturi are galezul pentru Arsenal în 355 de meciuri. A costat 6,4 milioane de euro în iulie 2008, când a fost luat de la Cardiff

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează