INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DANEMARCA

Acord provizoriu după marele scandal de la națională » Vedetele joacă duminică în Liga Națiunilor!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 10:18

Eriksen și ceilalți internaționali care evoluează în străinătate s-au înțeles ca, până la finele lunii, să poată folosi sponsorii personali și echipa națională a Danemarcei să-i folosească în următorul joc.

Danemarca a evitat, în ceasul al doisprezecelea, să se facă de râsul Europei! Învinsa Croației din "optimile" CM 2018 va debuta duminică în noua Ligă a Națiunilor cu cea mai bună formulă.

Contra Țării Galilor nu va mai apela la jucătorii de futsal sau la amatorii din ligile inferioare, cum s-a întâmplat la amicalul de miercuri, 0-3 cu Slovacia. Federația de la Copenhaga a ajuns aseară la un acord provizoriu cu vedetele scandinave.

Negocieri reîncep luni

Eriksen, Kjær, Schmeichel, Schöne și ceilalți internaționali care evoluează la cluburi din străinătate au primit permisiunea de a folosi sponsorii personali până pe 30 septembrie, chiar dacă sunt concurenți cu partenerii comerciali ai naționalei.

Astfel s-a risipit și amenințarea unei posibile sancțiuni din partea UEFA în cazul care danezii ar fi desconsiderat turneul. Negocierile se vor relua luni, când se vor discuta condițiile noii înțelegeri. 

Vezi și: FOTO L-a călcat cu crampoanele pe gât! Incident șocant în derby-ul din Liga Națiunilor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  07 Septembrie 2018, 14:44

Prosti mai sint danezii, se duce lumea asta de ripa. Jucatorii care imbraca tricoul nationalei au si sponsori personali afisati pe tricouri ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează