INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Adrian Mutu a dat primul interviu la Netchi Baku: „Știu ce presiune mă așteaptă, dar nu mi-e frică de ea”

Adrian Mutu a dat primul interviu la Netchi Baku. Foto: Twitter
Adrian Mutu a dat primul interviu la Netchi Baku. Foto: Twitter

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2023 18:34 / Actualizat sambata, 15 iulie 2023 18:56

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul lui Neftci, le-a spus azerilor că n-a venit să se odihnească: „Sunt aici ca să câștig și să duc echipa la nivelul pe care îl merită. Am fost atras de proiectul clubului și sunt nerăbdător să obțin succese”.

Adrian Mutu a pierdut azi primul joc de când a fost instalat la Netchi Baku, 0-1 cu Fenerbahce. 

Mutu, înfrângere la debutul pe banca lui Neftchi Baku » „Briliantul”, răpus de un fost atacant de la Inter și Manchester City
AZERBAIDJAN
Mutu, înfrângere la debutul pe banca lui Neftchi Baku » „Briliantul”, răpus de un fost atacant de la Inter și Manchester City

Adrian Mutu a dat primul interviu la Baku

Antrenorul român a acordat un interviu postului TV al clubului azer și le-a dezvăluit primele impresii ale aventurii sale în Azerbaidjan. 

„Sunt aici ca să câștig și și să duc echipa la nivelul pe care îl merită. Nu am venit să mă odihnesc și am luat decizia după lungi negocieri. După oferta primită, am început să caut date despre club și ce înseamnă Neftchi. Știu că este cel mai mare din țară și are fani foarte pătimași. Dar am fost mai mult atras de proiect”, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu: „Vreau să cunosc singur clubul”

Fostul antrenor al Rapidului a admis că a cerut informații și de la Laurențiu Reghecampf, care a condus echipa în sezonul trecut. 

„Suntem prieteni de multă vreme, l-am întrebat detalii generale și am adunat informații foarte utile. Dar nu am intrat în amănunte, pentru că vreau să explorez singur și să cunosc personal clubul. Voi încerca să uit ceea ce a fost înaintea mea, pentru că începem un nou proiect. Sunt foarte fericit să fiu aici și nerăbdător să obțin succese. Pot spune sincer că sunt gata să muncesc 200% pentru a-mi atinge obiectivele”, a spus fostul antrenor al Rapidului.

Adrian Mutu: „Am nevoie de timp să evaluez lotul”

„Este o mare provocare pentru mine și sper să reușesc ce mi-am propus. Sunt avertizat că suntem la început de drum și trebuie să muncim mult și să ne dezvoltăm. Am văzut primele două amicale și avem mult de lucrat. Am nevoie de timp să evaluez situația și cred că e nevoie și de transferuri. 

Pentru că jucăm pe două fronturi și ar trebui să avem un lot mai numeros. După ce am luat decizia, știam ce presiune mă așteaptă. Dar nu mi-e frică de ea. Pentru că îmi dă mai multă motivație și mă face să mă concentrez pe munca mea”, a încheiat „Briliantul”.

VIDEO. Adrian Mutu, înfrânt de Fenerbahce la debutul pe banca lui Neftchi

Citește și:

Transfer în Superliga, la doar o zi de la debutul în noul sezon

S-a făcut cel mai scump transfer din istoria Premier League! Ce lovitură a dat Arsenal

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
luker
luker  •  15 Iulie 2023, 20:35

O alta tzeapa romaneasca. Cum sa fie Mutu antrenor de fotbal. Hai sa fim seriosi. Pleaca in cateva saptamani de meciuri oficiale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează