INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Alan Shearer se bucură de plecarea lui Harry Kane: „Îi conduc eu mașina până la Munchen! Dă-mi cheile și un GPS”

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2023 09:55 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 10:51

Fostul internațional englez Alan Shearer, 52 de ani, a comentat cu umor posibilul transfer al lui Harry Kane de la Tottenham la Bayern. Kane îi amenință recordul de goluri în Premier League, 260 în 441 de meciuri.

Harry Kane e înțeles cu Bayern în toate privințele. Iar munchenezii pregătesc o a doua ofertă pentru Tottenham, după ce prima, de 70 de milioane de euro, le-a fost respinsă. Transferul golgheterului de la Spurs pare să fie pe drumul cel bun și este salutat și de o legendă a fotbalului britanic, Alan Shearer.

A renunțat de bunăvoie la vacanță și a venit în cantonamentul lui FCSB
FCSB
A renunțat de bunăvoie la vacanță și a venit în cantonamentul lui FCSB

Alan Shearer: „Îmi protejez recordul”

„Dacă Harry vrea să meargă la Bayern, îi voi conduce chiar eu mașina până acolo”, a comentat, cu umor, fostul internațional englez într-un articol apărut în The Athletic. Apoi a explicat: „Fac totul ca să-mi protejez recordul”.

Activ în Premier League între august 1992 și aprilie 2006, Shearer a marcat pentru Blackburn și Newcastle nu mai puțin de 260 de goluri în 441 de meciuri. Un record pus în pericol de Kane! Atacantul lui Tottenham, 29 de ani, a ajuns la 213 reușite în 320 de partide, iar un transfer în interiorul Premier i-ar da ocazia să-l ajungă din urmă.

Shearer: „Harry are aproape 30 de ani, dar are grijă de sine, nu a suferit accidentări majore și este perfect capabil să se întoarcă în Anglia în câțiva ani și să marcheze suficiente goluri pentru a mă depăși. Totuși... Dă-mi cheile și un GPS și voi fi șoferul tău...”.

Tottenham nu vrea să-l vândă pe Harry Kane unei rivale din Premier League

Fostul internațional crede că Harry Kane ar putea avea un succes deosebit la Bayern: „Dacă se va muta în Germania, Harry ar câștiga fără îndoială campionatul și ar avea, de asemenea, șanse mari să triumfe în Liga Campionilor”.

Interesată de serviciile lui Kane este și Manchester United. Numai că președintele lui Tottenham, Daniel Levy, nu vrea să-l vândă unei concurente din campionat. Oricum solicită o sumă foarte mare, 100 de milioane de euro, pentru un jucător care pe 28 iulie împlinește 30 de ani și pe care l-ar putea pierde gratis în 2024, când îi expiră contractul.

Real Madrid se concentează asupra lui Kylian Mbappe

Real Madrid, de asemenea interesată, preferă acum să se concentreze exclusiv asupra lui Kylian Mbappe

Superatacantul francez a anunțat că nu-și va prelungi contractul cu PSG, scadent în 2024, astfel că parizienii fac presuni asupra lui ca să plece acum, pentru a nu rămâne cu mâinile goale la anul.

63 de selecțiiși 30 de goluri a adunat Alan Shearer în reprezentativa Albionului. Harry Kane are 84 de selecții și 58 de goluri marcate

Citește și:

Arabii continuă mutările tari pe piața transferurilor

FCSB vrea să aducă un portar român care joacă în Italia

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează