INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Alexis Sanchez ar putea schimba echipa în Anglia. Este dorit de un antrenor cu care a mai colaborat în trecut

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 11 aprilie 2017 20:22

Alexis Sanchez ar putea părăsi în vară formația Arsenal Londra, fiind dorit de Manchester United, Manchester City, Chelsea și PSG.

Jucătorul în varstă de 28 de ani ia în calcul o plecare de pe "Emirates Stadium", fiind nemulțumit de poziția a șasea ocupată în prezent de Arsenal, londonezii fiind în pericol să rateze în sezonul viitor participarea în UEFA Champions League.

Publicația Manchester Evening News susține că City este hotărâtă să îi ia fața rivalilor de la United și pregătește o ofertă de 50 de milioane de lire sterline pentru internaționalul chilian. În cazul în care acceptă oferta "cetățenilor", Alexis ar urma să aibă un salariu de 200.000 de lire sterline pe săptămână.

Un argument important care l-ar putea determina pe Alexis să aleagă Manchester City îl reprezintă antrenorul Pep Guardiola. Aceștia au colaborat un sezon la FC Barcelona cucerind Cupa Regelui, Supercupa Spaniei, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

"El poate juca acolo (nr. în atac) dar și pe alte poziții - stânga, dreapta. Este un luptător, un câștigător. Are clasă și joacă foarte bine și acum", declara Guardiola despre Sanchez în decembrie.
Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 65 de milioane de euro, Alexis mai are contract cu Arsenal Londra până în iulie 2018. Acesta a venit în vara lui 2014 de la FC Barcelona în schimbul sumei de 42,5 milioane de euro.

41 de partide a disputat Alexis în acest sezon în toate competițiile reușind 22 de goluri și 18 assist-uri
http://bleacherreport.com/articles/2702991-alexis-sanchez-determination-by-manchester-city-amid-manchester-united-rumours
http://www.espnfc.com/story/3101226/manchester-city-determined-to-beat-manchester-united-to-arsenals-alexis-sanchez-sources
http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/ transfer-news/man-city-transfer-news-sanchez-12875902
http://www.transfermarkt.com/alexis-sanchez/profil/spieler/40433

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează