INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Altă bătaie la antrenamentul lui Flamengo: Gerson i-a spart nasul lui Varela! Au intervenit colegii pentru a-i opri pe jucătorii furioși!

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 14:46 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 16:38

Nu este deloc liniște la cea mai populară echipă din Brazilia. Gerson, ex-AS Roma, l-a lovit cu pumnii pe colegul Varela, care a ieșit șifonat de pe teren. La sfârșitul lunii trecute, Pedro a fost bătut de preparatorul fizic argentinian, care a fost apoi concediat!

Atmosfera s-a încins rău de tot în lotul lui Flamengo, înaintea returului semifinalei Cupei Braziliei cu Grêmio. 

Rapid și-a luat golgheter pentru... toamnă » Daniel Niculae a dat „scenariul optimist”: când va juca Albion Rrahmani
RAPID
Rapid și-a luat golgheter pentru... toamnă » Daniel Niculae a dat „scenariul optimist”: când va juca Albion Rrahmani

La unul din ultimele antrenamente, Gerson (30 de ani) a sărit la bătaie și l-a atacat cu pumnii pe Guillermo Varela (24 de ani), căruia i-a rupt nasul! Numai intervenția rapidă a colegilor a oprit conflictul, fundașul lateral uruguayan ieșind serios șifonat de pe teren. A ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală!

Antrenorul Sampaoli i-a trimis la vestiare

Știrea a fost publicată de globoesporte.com și confirmată de mai multe posturi de televiziune. Clubul a dat un comunicat prin care a anunțat că a fost stins conflictul, fără a anunța dacă cei doi fotbaliști au fost amendați sau suspendați. 

De la brazilianul Gerson a pornit scandalul, acesta intrând dur la o minge aflată în posesia lui Varela, ce s-a plâns fundașului central Pablo. Gerson, nervos, a strigat la Varela, care i-a răspuns că "nici măcar nu vorbeam cu tine!". Ambii au fost expulzați de pe teren și trimiși la vestiare de Jorge Sampaoli.

Pedro a fost amendat și suspendat de club

Nu mai departe decât acum trei săptămâni, un alt conflict a tulburat atmosfera la Flamengo. Pedro s-a luat la bătaie cu preparatorul fizic al echipei, argentinianul Pablo Fernández, care a fost concediat. În timp ce victima agresiunii a primit amendă și a fost suspendat o partidă.

În plus, nici pe plan sportiv echipa nu trece printr-o perioadă bună. A fost eliminată în "optimile" Copei Libertadores de către Olimpia Asunción și speră să se revanșeze în Cupă. Sampaoli ar putea să-și piardă slujba, fiind dur contestat de suporteri și de presă.

Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant

Mircea Lucescu cheamă în lumea în Giulești, la meciul lui Dinamo Kiev: „Avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastră”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
valyomanyd
valyomanyd  •  16 August 2023, 17:37
Postat de gojgaru pe 16 August 2023, 17:01

Alt articol despre nimic .

Eu sunt foarte preocupat de bătaia asta, adică ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parachioara5
parachioara5  •  16 August 2023, 17:34

...jiji uite niste razboinici adevarati ...poti sa i cumperi ?

gojgaru
gojgaru  •  16 August 2023, 17:01

Alt articol despre nimic .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează