INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Andrea Pirlo vede transferul perfect pentru Juventus Torino » Cele 5 exemple pe care se bazează "Maestrul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 18:00

Galezul Aaron Ramsey (27 de ani) intră în ultimele 6 luni de contract cu Arsenal Londra și este aproape de o mutare la Juventus Torino. Andrea Pirlo salută mutarea. 

Andrea Pirlo, fostul mijlocaș al campioanei Italiei, consideră că Ramsey s-ar integra perfect în mecanismul lui Massimiliano Allegri.

"Ramsey ar fi o achiziție grozavă pentru Juventus Torino. Ar face din nou o afacere excelentă, așa cum au mai demonstrat-o în trecut. Este un jucător care s-ar adapta extrem de rapid și poate", a declarat Pirlo.

40.000.000 €este cota lui Ramsey, potrivit transfermarkt

Ramsey este la Arsenal din 2008, când a fost adus de la Cardiff. De-a lungul anilor a mai fost împrumutat la Nottingham Forest și Cardiff. În acest sezon, Ramsey a bifat 21 de meciuri pentru Arsenal, marcând două goluri și oferind 6 pase de gol.

Transfer

În ultimele sezoane Juventus a dat dovadă de o inteligență managerială de invidiat, reușind să aducă jucători de clasă fără a scoate din buzunar vreo liră. 

Jucător De unde a venit
Emre Can  Liverpool
Dani Alves Barcelona
Sami Khedira Real Madrid
Kingsley Coman PSG 
Paul Pogba Man. United

Vezi și: 

Cluburi uitate: Pro Vercelli! Forța uitată a Italiei: a luat 7 titluri în Serie A, însă acum se zbate în liga a treia

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează