INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

video Andrei Cordea, show în Arabia Saudită » Ce a reușit în duelul românilor din Saudi League

Andrei Cordea se remarcă din nou în Arabia Saudită. Foto: Instagram
Andrei Cordea se remarcă din nou în Arabia Saudită. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 21:09 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 21:19

Andrei Cordea (24 de ani) a influențat primele două goluri ale lui Al Taee, cu pase decisive pentru Marko Dugandzic (29) și Alfa Semedo (26). Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf (48) a rupt seria de patru eșecuri și a câștigat contra lui Al Riyadh (3-2), unde Alin Toșca (31) a fost integralist.

Duelul românilor din Saudi League a revenit echipei pregătite de Laurențiu Reghecampf. Al-Taee s-a impus, pe teren propriu, împotriva lui Al Riyadh (3-2) și a întrerupt astfel seria neagră de patru eșecuri de la venirea antrenorului român. 

Cum s-a marcat cel mai ciudat gol din acest sezon al Superligii: gafă incredibilă după „indicația” unui coleg! „A fost greșeala mea, îmi asum!”
SEPSI
Cum s-a marcat cel mai ciudat gol din acest sezon al Superligii: gafă incredibilă după „indicația” unui coleg! „A fost greșeala mea, îmi asum!”

VIDEO. Andrei Cordea se remarcă din nou în Arabia Saudită

Trupa pregătită de Reghe s-a desprins pe tabelă de la pauză (3-1), după o repriză în care Andrei Cordea, titular la gazde, a contribuit la primele două goluri ale lui Al-Taee. 

Fostul FCSB-ist a oferit două pase decisive pentru reușitele ex-rapidistului Dugandzic și a lui Semedo. Scorul fusese deschis de oaspeți, prin Saleh Al Abbas, tot echipa vizitatoare fiind cea care a închis tabela, prin penaltyul transformat de Toure în minutul 90+1!

Andrei Cordea, 7 meciuri din 7 jucate ca titular la Al Taee

Până la acest meci, Cordea nu avea decât un gol înscris (cu Abha, la începutul lunii septembrie) și un assist (la 3-4 cu Al-Ettifaq) în șapte întâlniri disputate în prima ligă din Arabia Saudită. 

Transferată cu 1,3 milioane de euro de la FCSB, extrema dreaptă de 24 de ani a lui Al-Taee reușise doar trei pase decisive în opt partide jucate în Superligă și preliminariile Conference League.

2,3 milioane de euroeste cota de piață a lui Andrei Cordea, potrivit transfermarkt.de

Alin Toșca a fost integralist la Al Riyadh

La oaspeții pregătiți de Yannick Ferrera a jucat 90 de minute Alin Toșca. Fostul FCSB-ist, utilizat fundaș stânga, a bifat nouă partide ca titular din cele 10 disputate în Saudi League, reușind un assist la 2-2 cu Al-Shabab. 

După 11 etape, Al-Taee a ieșit din zona retrogradării, fiind pe locul 14 cu zece puncte, în timp ce Al Riyadh este cu două poziții mai sus și 11 puncte adunate.

1 victoriea obținut LReghecampf de la numirea la Al-Taee, celelalte patru partide fiind pierdute de antrenorul român în campionat și Cupă

Citește și:

FC Botoșani a luat o decizie severă! Doi fotbaliști EXCLUȘI: „Până la finalizarea anchetei, sunt suspendați!”

Un jucător legendar al lui Dinamo cere fuziunea între cele două cluburi: „Să nu facem aceeași greșeală ca la Steaua sau Craiova”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
valentindragobete
valentindragobete  •  28 Octombrie 2023, 09:06
Postat de parachioara5 pe 27 Octombrie 2023, 22:05

...fotbalul arab este cel mai slab fotbal din lume ...

Lasă că fotbalul practicat de parachiorii tăi este cel mai bun !

alexiosas
alexiosas  •  28 Octombrie 2023, 07:47
Postat de mattteo pe 27 Octombrie 2023, 22:50

Siiiiigur....turcii au adus jucstori mai slabi si i-au pus sa joace alaturi de ai lor si cica e campionat bun, dar la astia daca ii pun sa joace alaturi de arabii aia care chiar au o nationala ok, care la Mondial a aratat ca se poate bate de la egal la egal cu toate si chiar o putea bate pe Polonia daca nu rata penalty, aici e slab?!

oarecum fiecare aveti dreptatea voastra....Arabia Saudita n-a jucat rau la Mondial,la acest meci foarte putin probabil sa fi fost jucatori din nationala lor,tot asa cum Poli Iasi si Otelul nu au jucatori la amărâta nationala a Romaniei

johny2003
johny2003  •  28 Octombrie 2023, 03:24

Pai daca Cordea face ravagii in Arabia, ar trebui sa-l aducem si la Nationala in meciul cu Israel, zic!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează