INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Vine Antonio Conte! Salariu COLOSAL oferit de Napoli + Toate detaliile contractului

Antonio Conte / Foto: Imago
Antonio Conte / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 mai 2024 11:29 / Actualizat luni, 27 mai 2024 12:33

Antonio Conte (54 de ani) va semna un contract pe 3 ani cu Napoli în următoarele 48 de ore - anunță Corriere della Sera. Tehnicianul va avea un salariu de 6,5 milioane de euro, iar cu bonusuri ar putea ajunge la 10 milioane. Net!

Patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, este foarte aproape de a-și vedea visul cu ochii. Îl curtează pe Antonio Conte încă din martie anul trecut, când fostul selecționer al Italiei (2014 - 2016) s-a despărțit de Tottenham, iar acum e la un pas de a-l instala la echipa sa.

Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților
EURO 2024
Provocare GSP: Cum arată „11-le” ideal al jucătorilor lăsați acasă de Edi Iordănescu? 33 de nume pe lista neconvocaților

Până la 10 milioane de euro net anual pentru Antonio Conte

Cotidianul italian Corriere della Sera scrie că clubul lucrează la ultimele detalii ale acordului cu Conte și publică cele mai importante cifre ale acestuia. Este vorba despre perioada pe care se întinde, 3 sezoane, până-n 2027, și salariul oferit tehnicianului în vârstă de 54 de ani.

Acesta ar urma să încaseze 6,5 milioane de euro pe sezon, sumă ce cu tot cu bonusuri ar putea ajunge la 10 milioane de euro. Net. Potrivit aceluiași Corriere della Sera, Antonio este așteptat să semneze în următoarele 48 de ore.

Antonio Conte vine la Napoli cu fratele său, Gianluca

Din stafful său vor face parte 5 colaboratori, între care și fratele, Gianluca - dezvăluie publicația amintită. Acesta va lucra ca videoanalist. Conte îi va succeda lui Fancesco Calzona, care se ocupă și de naționala Slovaciei, adversara tricolorilor la Euro 2024.

Calzona a avut un sezon 2023 - 2024 dezastruos pentru pretențiile lui Napoli, care a terminat pe locul 9 în Serie A și a ratat astfel cupele europene. Este și motivul pentru care De Laurentiis se pregătește și pentru o primenire masivă a lotului.

Aurelio De Laaurentiis vrea să-i aducă la Napoli pe Romelu Lukaku și pe Federico Chiesa

În capul listei de achiziții se află Romelu Lukaku, atcantul împrumutat de Chelsea lui AS Roma, în condițiile în care este dată ca sigură plecarea „vârfului” Victor Osimhen, probabil la PSG.

De asemenea vizat este și Federico Chiesa. Contractul acestuia din urmă cu Juventus expiră în 2025, dar negocierile pentru prelungirea lui au stagnat în ultima vreme.

VIDEO. Jucătorii și fanii lui Inter Milano sărbătoresc cel de-al 20-lea titlu din Serie A

Citește și:

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Nationala
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Belgia - Slovacia » Rivalele României de la EURO 2024 se înfruntă ACUM la Frankfurt. Informații de la stadion de la reporterii GSP
Euro 2024
Belgia - Slovacia » Rivalele României de la EURO 2024 se înfruntă ACUM la Frankfurt. Informații de la stadion de la reporterii GSP
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei
Nationala
CALCULE: Cum se califică România în „optimi” la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei

România - Ucraina » Echipa de start gândită de Edi Iordănescu pentru primul meci de la EURO 2024

CALCULE: Cum se califică România în optimi la EURO 2024, după victoria fantastică în fața Ucrainei


Comentarii (3)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  27 Mai 2024, 16:36

E greu la Napoli… Pentru ca oricine vine acolo, jucātor sau antrenor, poate maximum aspira la “meh”. “E bāiat bun, dar nu e Diego. Stai sā-ti spun eu ce fācea Diego. Vezi colțul āla? Acolo i-a dat-o printre picioare lui Baresi. În minutul 5, ca sā-i fie clar āluia! Lângā fanionul ăsta l-a trimis dupā țigāri pe Platini. De douā ori. Intr-un meci. De douā ori, pricepi?”… Și așa și trebuie sā rāmânā.

magic4ever
magic4ever  •  27 Mai 2024, 15:49

Napoli lupta la titlu cu Conte pe banca

janus_mirror
janus_mirror  •  27 Mai 2024, 14:51

Sa speram ca Napoli va pulsa ptr achizitionarea lui Dragusin. Radu ar trebui sa plece si descult la Napoli. Sa joci ptr Conte este ca si cand ti-ai continua educatia la cea mai buna universitate. In cativa ani sub indrumarea lui Conte Dragusin arvputea devenii unul dintre cei mai cautati fundasi centrali din Europa. Daca ramane la mana submediocrului Postecoglu care azi al joaca si peste trei zile nu, Radu are toate sansele sa ai calce pe urme lui Pantelimon. O sa faca poate mai multi bani decat la Napoli doar frecand banca de rezerva. In 3 ani o sa valoreze mai putin decat Lenglet. Manea ar trebui sa-l sfatuiasca sa plece la Napoli daca mai e dorit. Sistemul de joc al grecului australian nu avantajeaza nici un fundas central. Presiune sus cu o linie de mijlocasi submediocra ai vor prinde totdeauna pe fundasii centrali cu pantalonii in vine. De aceea Radu a mers maibgreu in primele meciuri. Chiar si VdV era sa-si rupa capul din aceasta cauza. Ange is one *** trick. He is not at the level of EPL coaching requirements. Forget about wining any silverware with Ange at the helm.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează