INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Starul Braziliei a fost exclus din națională, poliția a deschis o investigație! Fosta iubită a venit cu noi acuzații de agresiune

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 08:16 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 09:24

Scandalul în care este implicat Antony (extremă, 23 de ani) ia amploare. Starul lui Manchester United a fost exclus din „naționala” Braziliei și este investigat de poliție, după ce fosta iubită l-a acuzat de violență domestică.

După dezvăluirile din iunie, Gabriela Cavallin a făcut noi acuzații la adresa lui Antony. Într-un interviu pentru presa din Brazilia,  ea susține că fotbalistul a agresat-o în repetate rânduri, între iunie 2022 și mai 2023. Poliția a deschis o investigație, iar jucătorul a fost scos din lotul Braziliei, deși a fost convocat inițial pentru meciurile cu Bolivia și Peru.

Antony, vedeta lui Manchester United, anchetat după ce și-ar fi agresat fizic fosta iubită

Printre altele, Gabriela (23 de ani), care este DJ și influencer în Brazilia, susține că jucătorul a atacat-o pe 1 iunie 2022, când aceasta era însărcinată, și a amenințat-o că o aruncă din mașină, în timpul mersului. Ea a pierdut sarcina de 16 săptămâni, pe 21 iulie, când era în Brazilia.

„A spus că dacă nu sunt cu el, atunci nu voi fi cu nimeni. I-am spus că sunt însărcinată și că mă sperie. Tremuram de frică. Inima îmi bătea foarte tare”, a povestit Gabriela.

Gabriela Cavallin îl acuză de violență pe Antony

+14 FOTO

Potrivit brazilienilor, Gabriela le-a spus anchetatorilor că a fost lovită în cap, alegându-se cu o tăietură, ca urmare a unei alte altercații. La  dosar a depus și o fotografie cu rana suferită.

Starul Braziliei a fost exclus din națională, poliția a deschis o investigație! Fosta iubită a venit cu noi acuzații de agresiune
foto: uol.com

Iar aceasta a descris, ulterior, un alt incident, care ar fi avut loc pe 15 ianuarie 2023.

„Nu mai știu exact de la ce ne-am certat. M-a lovit în piept, iar unul dintre implanturile mele cu silicon s-a spart. Am venit în Brazilia pentru a mă opera. Mi-a spus «Nu am vrut să te rănesc. Nu ți-am dat un pumn, doar te-am împins. Te-am ținut la perete»”, a povestit Gabriela.

Ultima agresiune ar fi avut loc în mai 2023. „Știam că trebuie să plec, dar nu puteam. Țineam la el, aveam speranțe. Eram cu gândul la cum era relația noastră la început. Dar pe 8 mai s-a întâmplat ceva foarte grav. Mă temeam că nu voi putea ieși din casă.

Antony a închis ușa și nu mă lăsa să plec. Eu avem degetul în ușă și mi l-a prins acolo, m-a rănit. Mi-a luat lucrurile, mi-a luat pașaportul. Au intervenit mama lui și tatăl său vitreg. În sufragerie avem un teren de fotbal, înconjurat cu un gard. Și l-au ținut acolo. A aruncat o minge de fotbal, telefonul și spunea că o să mă omoare. Și că se sinucide”.

Starul Braziliei a fost exclus din națională, poliția a deschis o investigație! Fosta iubită a venit cu noi acuzații de agresiune
foto; uol.com

Poliția din Sao Paulo a deschis o anchetă, după plângerea făcută în iunie 2023, pentru violență domestică, amenințări și provocarea de răni. Între timp, Gabriela a făcut o plângere și la poliția din Manchester, potrivit The Telegraph.

Antony exclus din lotul Braziliei

De ultimă oră, fotbalistul cu 15 selecții a fost exclus din lotul lui Fernando Diniz pentru „dubla” cu Peru și Bolivia.  „Având în vedere informațiile apărute în legătură cu Antony, care trebuie investigate, Federația a decis ca acesta să fie exclus din națională pentru a proteja presupusa victimă, jucătorul, echipa și Federația”, se arată în comunicat. 

Până acum, Manchester United nu a avut nicio reacție oficială în legătură cu acest subiect. 

Cum a reacționat Antony

Fotbalistul cumpărat în septembrie 2022 de la Ajax, pentru 95 de milioane de euro, a postat un mesaj pe contul de Instagram.

„De la început am tratat acest subiect cu respect și seriozitate și am explicat totul poliției. Pot spune că acuzațiile sunt false și că dovezile pe care le voi aduce vor arăta că sunt nevinovat. Relația cu Gabriela a fost una tumultoasă. 

Au existat abuzuri verbale din partea amândurora, dar niciodată nu am fost agresiv fizic. Mereu prezintă câte o versiune diferită. Resping acuzațiile și sunt la dispoziția autorităților pentru a clarifica totul. Am încredere că investigația va arăta că sunt nevinovat”, a fost reacția lui Antony.

Citește și: 

Jucătorul alungat de Manchester United, din cauza acuzațiilor de agresiune sexuală, își relansează cariera în La Liga

Celebrul regizor Woody Allen îi ia apărarea lui Luis Rubiales: „E greu să-ți imaginezi că cineva își poate pierde serviciul pentru un sărut în public!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (25)
VardyParty
VardyParty  •  05 Septembrie 2023, 21:44
Postat de Catalynn_5 pe 05 Septembrie 2023, 13:41

***, altfel pleca din prima clipa nu după un an …

Fraierul asta daca juca la Vaslui, era căpitan de ekipă. Așa…

steauaefcsb
steauaefcsb  •  05 Septembrie 2023, 17:02
Postat de Catalynn_5 pe 05 Septembrie 2023, 14:32

Invidios mă!?

Pe ce sa fiu invidios? Esti la fel de fraier ca ala si tu,stai linistit!

Catalynn_5
Catalynn_5  •  05 Septembrie 2023, 14:32
Postat de steauaefcsb pe 05 Septembrie 2023, 11:21

Cu sau fara bac,***!

Invidios mă!?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează