INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Tot mai aproape! Antrenorul care refuză să preia naționala Braziliei pentru locul fericit de la Real Madrid

Carlo Ancelotti nu vede la orizont decât pe Real Madrid / Foto: Imago
Carlo Ancelotti nu vede la orizont decât pe Real Madrid / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 13:16 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 13:57

Carlo Ancelotti (64 de ani) ar urma să aibă o întâlnire cu președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, până la sfârșitul anului pentru a discuta prelungirea acordului cu echipa de pe „Santiago Bernabeu”. 

Demiterea președintelui Confederației braziliene, Ednaldo Rodrigues, i-ar fi risipit orice îndoială în privința alegerii viitorului său ca antrenor.

Este din ce în ce mai clar unde și pe cine va antrena Carlo Ancelotti în sezonul viitor. Cotidianul Marca scrie, în ediția apărută astăzi, despre șansele tot mai mari, apropiate chiar de o certitudine, ca tehnicianul italian să rămână în capitala Spaniei dincolo de scadența din 30 iunie 2024. 

Suma imensă cheltuită în 2023 de patronul american pentru o medie mizerabilă de puncte pe meci!
ANGLIA
Suma imensă cheltuită în 2023 de patronul american pentru o medie mizerabilă de puncte pe meci!

Don Carlo ar trebui să se întâlnească, până la sfârșitul anului, cu Florentino Perez pentru a regla ultimele detalii din noul contract ce-i va fi propus. Sursa citată vorbește despre „armonia totală existentă între antrenor, jucători, fani și conducătorii Madridului".

Era considerat selecționerul perfect pentru Brazilia!

„Sunt fericit aici și vreau să-mi continui munca la Real. Am spus-o de mai multe ori, îmi doresc să stau pentru tot restul vieții la Madrid!", a declarat în atâtea rânduri Ancelotti, încât anunțul presei iberice nu mai vine să surprindă pe nimeni. „Italianul a ascultat și a primit cu mândrie declarațiile de dragoste făcute în ultimele luni de președintele Confederației din Brazilia, ce îl considera selecționerul ideal pentru cvintupla campioană mondială. 

Dar doar atât, niciun pas mai încolo nu a făcut Ancelotti, mai ales că între timp Ednaldo Rodrigues, principalul său susținător, și-a pierdut funcția din fruntea CBF, fiind destituit politic.

Marca: „Prioritatea lui Carlo Ancelotti a rămas Real"

„Prioritatea italianului a fost mereu să-și continue munca la Valdebebas! Desigur că multe depind și de rezultatele obținute, însă acum există foarte puține dubii în privința prelungirii colaborării între părți și dorinței de a cuceri mai multe trofee pentru vitrina clubului blanco", explică tot Marca. 

Don Carlo a câștigat în cele două mandate la Madrid 10 trofee, dintre care două Ligi ale Campionilor și două Mondialuri ale Cluburilor. Cu Real a înregistrat cele mai multe succese (187) în 258 de meciuri în care a stat pe banca tehnică a los blancos.

Real e o echipă pe care îmi place să o antrenez. Jucătorii nu îmi fac probleme și cred în ceea ce facem aici. Ca echipă, este una dintre cele mai bune din cariera mea, dacă nu cea mai bună 
- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

42de victorii în Liga Campionilor are Carlo Ancelotti, ce l-a depășit pe Miguel Munoz (41) pe banca "galacticilor" în istoria acestei competiții. Italianul a atins borna istorică în 56 de meciuri, în timp ce Munoz a ajuns la 41 de succese în 71 de partide

Citește și alte știri de fotbal internațional

E gata! Luka Modric pleacă de la Real Madrid, după 12 ani
REAL MADRID
E gata! Luka Modric pleacă de la Real Madrid, după 12 ani
Torje, detalii de culise de la echipa lui Kadîrov » „Eram foarte bine păziți, aveam poliție cu noi și trupe speciale din Cecenia! Nici nu puteai să ieși din hotel, că nu te lăsau”
PRIETENII LUI OVIDIU
Torje, detalii de culise de la echipa lui Kadîrov » „Eram foarte bine păziți, aveam poliție cu noi și trupe speciale din Cecenia! Nici nu puteai să ieși din hotel, că nu te lăsau”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
francescoli1974
francescoli1974  •  16 Decembrie 2023, 21:10

Don Carlo este antrenorul potrivit pentru Real Madrid la momentul acesta.Este respectat de vestiar și ascultat cu sfințenie atât de greii echipei în frunte cu Modric,Kroos, Nacho,Carvajal sau Lucas Vasquez cât și de cei tineri Vini,Rodrygo, Bellingham,Camavinga sau Fede Valverde.Un mix de jucători cu experiență ,căliți în bătălii grele și cei tineri,promițători care încep să fie promovați mai accentuat de conservatorul Ancelotti.Cand vor reveni accidentații (și nu sunt putini,vreo 7-8) Ancelotti va avea de ales un prim 11 foarte competitiv.Cu puțin noroc luni,la tragerea la sorți s-ar putea să repete parcursul de anul trecut(semifinală UCL) și să câștige titlul în Primera.Au toate șansele să realizeze ceva măreț și anul acesta.Nu doar Barcelona are tineri talentați veți vedea ce tineri are Realul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează