INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

OFICIAL A semnat Arnold Garita! » Contract spectaculos

Articol de , - Publicat luni, 10 iulie 2023 10:52 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 11:12

Arnold Garita (26 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB în această vară, a semnat cu Al-Faisaly, echipă din liga a doua a Arabiei Saudite. Oferta spectaculoasă a saudiților a fost dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro încă de acum o săptămână - AICI. 

Garita era liber de contract după despărțirea de FC Argeș și nu a putut refuza oferta spectaculosă de saudiților, care i-au pus pe masă 600.000 de dolari în primul sezon. Arnold ar fi putut continua în SuperLiga, unde a fost dorit de FCSB și CFR Cluj, cluburi care i-au oferit 400.000 de euro salariu pe an. A refuzat propunerile și a ajuns în Arabia Saudită.

Cristiano Bergodi vine cu Marius Ștefănescu la Rapid » Ținta numărul unu a italianului la transferuri
RAPID
Cristiano Bergodi vine cu Marius Ștefănescu la Rapid » Ținta numărul unu a italianului la transferuri

FOTO/OFICIAL. Arnold Garita a semnat cu Al-Faisaly

A semnat Arnold Garita! » Contract spectaculos
Arnold Garita, prezentat de Al-Faisaly

În prmul sezon la echipa saudită, Garita va încasa 600.000 de dolari: un salariu anual de 450.000 de dolari și o primă de instalare de 150.000.

Vârful francez are stipulată și o clauză de promovare, cu un bonus în valoare de 50.000 de dolari. În sezonul trecut, Al-Faysaly a terminat pe locul 5 în liga a doua din Arabia Saudită.

Garita a refuzat ofertele de la FCSB și CFR Cluj

Arnold Garita a spus „nu” când a primit oferte din partea celor mai bogate cluburi din campionatul românesc, deși propunerile erau foarte bune, față de nivelul normal din Liga 1. 

Becali și Varga i-au oferit aproape 400.000 de euro pentru primul sezon din contract, cu 100.000 de euro la semnătură și 20.000 de euro salariu lunar.

12 goluria marcat Arnold Garita pentru FC Argeș în stagiunea precedentă

Citește și:

Italienii fac anunțul așteptat de Becali: două echipe din Serie A sunt pe urmele vedetei de la FCSB
FCSB
Italienii fac anunțul așteptat de Becali: două echipe din Serie A sunt pe urmele vedetei de la FCSB
Dragomir dezvăluie ce a vorbit cu Șumudică: „Când mi-a zis cine l-a sunat, mi-am dat seama că nu-l vor pune sigur antrenor”
RAPID
Dragomir dezvăluie ce a vorbit cu Șumudică: „Când mi-a zis cine l-a sunat, mi-am dat seama că nu-l vor pune sigur antrenor”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
dacia_berlina
dacia_berlina  •  10 Iulie 2023, 17:43

la ce jucatori se duc in prima liga araba, nu o sa mai aibe loc romanii pe acolo.. poate prin liga 2-3.

fantasma
fantasma  •  10 Iulie 2023, 17:18
Postat de Acidutzu_67 pe 10 Iulie 2023, 12:19

Daaa, zici ca-i Ronaldino, asa de mediatizat e o petarda pentru care se băteau echipele noastre de frunte.. Iata adevarata lui valoare: liga a 2-a la arabi...Acum intelegeti ce profesionisti in tranferuri avem noi la echipe,si de ce suntem unde suntem ca nivel in fotbalul european, daca pentru o gloaba de fotbalist, FCSB era in stare sa ofere sute de mii de euro.. In 6 luni vine gratis in România, dat afara de arabi...

Nu sunt sigur că îl va primi Metaloglobus

Mazavalt
Mazavalt  •  10 Iulie 2023, 13:16

"Arnold Garita (26 de ani), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB în această vară, a semnat cu Al-Faisaly, " asta este motivul pentru care *** *** au scris de Garita... BECALI asta e tot ce conteaza in redactie.... Soarele vostru Nimic in creierele alea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează